• Program


    Mészáros Máté: Insoundout/Anton Lachky (SK): Special Society
    2

    Mészáros Máté: Insoundout/Anton Lachky (SK): Special Society

    1 este 2 előadás 2 koreográfus 1 premier.
    Anton Lachky saját társulatával 2017-ben mutatkozott be nálunk a Mellékhatások (Side Effects) című előadás koreográfusaként, ezúttal először dolgozik együtt egy magyar társulattal, a Közép-Európa Táncszínházzal.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. december 2. hétfő, 20:00

    Mészáros Máténak a Közép-Európa Táncszínházzal ez a második munkája és az előadás a 2018 évi Nemzetközi Monotánc Fesztivál fődíjas előadása.
     
    SPECIAL SOCIETY - ősbemutató

    Anton munkája a test fizikai kapacitásán alapszik, az egyszerűségén és komplexitásán. A komplexitás "puzzle rendszerét" hozta létre, melyben a táncosok komplexitásuk határát fedezhetik fel. A sebesség és precizitás mindig munkásságának része.
    szürrealitás
    szürreális képek
    családi konstelláció
     
    Koreográfus: Anton Lachky
     
    Anton Lachky tánctanulmányait a J.L.Bellu Conservatory in Banká Bystrica intézményében kezdte, ahol részt vett a Moving Academy for Performing Arts képzésén is, 2001-ben nyert felvételt a Bratislava Egyetemre, majd Belgiumban további tanulmányokat végzett a P.A.R.T.S. -on. 2004-ben az Akram Khan Company tagja, 2007-ben társalapítója a Les SlovaKs Dance Collective-nek. Koreográfusként többek között a Helsinki City Theatre, Iceland Dance Company, Gottengorg Ballet, Scottish Dance Theatre társulatainak alkotott.
     
     
    INSOUNDOUT
     
    Kicsoda a táncos, ha éppen nem táncol? Mi határozza meg személyiségét, hogyan jeleníthető meg a színpadon a levetkőztetett emberi jellem táncosként, tánc nélkül?
     
    Koreográfus: Mészáros Máté
     
    Mészáros Máté a Táncművészeti Főiskola elvégzése után a Szegedi Kortárs Balett tagja lett, majd külföldön, olyan világhírű koreográfusokkal dolgozott együtt, mint Ohad Naharin, Wim Vandekeybus, Sharon Eyal, Amanda Miller, Roberto Galvan, Myriam Naisy, Robin Orlin. 6 évig volt a belga fizikai színház, az Ultima Vez társulatának tagja, jelenleg szabadúszó alkotóként dolgozik.

    Előadó és alkotótárs: Mádi László
    Díszlet: Mészáros Máté
    Fény: Fogarasi Zoltán, Mészáros Máté
    Szakmai konzultáns: Mikó Dávid
    Zeneszerző: Mádi László

    Ajánlatunk


    A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával lép a Müpa színpadára. Mint közismert, repertoárja nem korlátozódik a szigorúan vett régizenére: Monteverditől Stravinskyig, Gesualdótól Dvořákig mindent vezényel, ami felkelti érdeklődését.

    Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

    Ajánló


    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

    Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

    Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016