• Program


    Micimackó: Vér és méz 2

    Micimackó: Vér és méz 2

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Micimackó: Vér és méz 2

    (18e) Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2 2024 93 perc

     

    Rendező:

    Rhys Frake-Waterfield

     

    Főszereplők:

    Scott Chambers

    Tallulah Evans

    Ryan Oliva

    Simon Callow

    Lewis Santer

     

    Micimackó és Malacka visszatérnek, ám ezúttal Tigris és Bagoly is csatlakoznak a bosszújukhoz! Öt hónap telt el a Százholdas Pagonyban történt mészárlás óta. Róbert Gida pszichológushoz jár és próbálja feldolgozni a szörnyűségeket. Eközben egy keresőcsapat kutat az erdőben az emlegetett szörnyek után, de nem találnak semmit és senki nem is hiszi el igazán Róbert Gida történetét. A pszichológus a terápiás ülésen gyerekkori emlékeket hív elő. Róbert Gida felidézi ötödik születésnapját, ami kiindulópontja az állatok bosszújának.

    A Micimackó: Vér és méz és folytatásai az első két horrorfeldolgozása A.A. Milne klasszikusának. A történetet évtizedeken keresztül különféle mesefeldolgozásokban láthatta a közönség. Az amerikai jog szerint a szerzői jog az első publikálást követő 95 év múltán évül el, ez pedig a Micimackó esetében 2021-ben járt le, a karakterek 2022. január 1-től szabadon használhatók más történetek számára is. 2023-ban Tigris és Bagoly karaktereinek is lejárt a szerzői joga. A Micimackó: Vér és méz 2 a korábbi sikeres horrorfilm folytatása, még több zsánerfilmes megoldással, és a horrorfilmek legjobb hagyományaival, valamint Milne még több karakterének felvonultatásával.

    Forgalmazó: Vertigo Média Kft.

    Ajánlatunk


    Az elegáns londoni szőrmeszalonban Gilbert, a felfuvalkodott társtulajdonos, felesége távollétében, a hódítás reményében nercbundát készül ajándékozni Janienek, az egzotikus szépségnek. Tervének többek között az is akadálya, hogy Janie férje, feltehetőleg erősen gyanakodna, ha felesége egy tízezer fontos bundában állítana haza...

    musical két részben

    Sopronban a Tánc Világnapját megalapítása óta minden évben megünnepeljük egy olyan műsorral, ahol a város tánccal foglalkozó csoportjai lépnek fel.

    Ajánló


    A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

    A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016