• Program


    Miért lett R. úr ámokfutó?
    3

    Miért lett R. úr ámokfutó?

    R. úr a legjobb tudása szerint végzi a munkáját, és minden tőle telhetőt megtesz a családjáért. R. úr szeret nosztalgiázni a régi barátaival, szeret romantikus dalokat hallgatni a feleségével, és szívesen segít a fiának a tanulásban. R. úr igazán elégedett lehet az életével...

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 28. vasárnap, 17:00

    R. W. Fassbinder: Miért lett R. úr ámokfutó?
    KV Társulat előadása
    Az előadás hossza 1 óra 10 perc szünet nélkül.

    „R. úrnak van felesége és gyereke, a családjának van lakása és autója. R. úr a legjobb tudása szerint végzi a munkáját, és minden tőle telhetőt megtesz a családjáért. R. úr szeret nosztalgiázni a régi barátaival, szeret romantikus dalokat hallgatni a feleségével, és szívesen segít a fiának a tanulásban. R. úr igazán elégedett lehet az életével. Csak az a baj, hogy egyesek olykor nem engedik neki.” (Bíró Bence)

    A KVTársulat a független szféra egyik legrégebben (2007) alakult társulata, amelyet női alkotók alapítottak és vezetnek, és elsősorban nőket érintő témákat dolgoznak fel. Megalakulásuk óta 20 kortárs bemutató (ebből 15 kortárs magyar ősbemutató), hazai és nemzetközi fesztivál meghívások, 3 díjnyertes előadás (12Hét - Köznevelési Különdíj; Függésben - EMMI díj, Médeia - THEALTER Alkotói Különdíj) erőteljes társadalmi szerepvállalás, sokszínű repertoár, mobilitás és rugalmasság jellemzi munkájukat.

    Szereplők:
    Dankó István
    Stork Natasa
    Major Erik
    Urbanovits Krisztina
    Mátray László/Schmied Zoltán
    Száger Zsuzsa
    Messaoudi Emina
    Ördög Tamás

    Dramaturg: Bíró Bence
    Látvány: Schnábel Zita
    Rendező: Ördög Tamás

    Ajánlatunk


    A Müpa-beli koncerten balladák és tempósabb dalok, a legnagyobb slágerek közül huszonnégy szám csendül fel, ahogy eddig még soha: akusztikus, kamarazenei átiratban, két vokalista, zongora, hegedű, cselló és fuvola kíséretével.

    A Jazz Side Story első kiadása 2018-ban egymást követően kétszer megtöltötte a Fesztivál Színházat. Szőke Nikoletta, Gájer Bálint és zenésztársaik most emelték a tétet.

    A fiatal amerikai orgonaművész, Bryan Anderson a Pennsylvania Államban megrendezett 2023-as Longwood Gardens Nemzetközi Orgonaverseny nagydíjasa. „Briliáns” és „első osztályú” - így méltatta játékát a kritika.

    Ajánló


    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    A tíz éve, Bamakóban alakult együttes női előadói minden kreatív zenei megnyilvánulásukban szót emelnek a nők jogaiért és az erőszak…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016