• Program


    Miet Warlope: After All Springville

    Miet Warlope: After All Springville

    Kirobbanó sikerű, kisebb-nagyobb tragédiákkal tarkított történet egy színes füstöt eregető kartondoboz-házról, annak lakóiról és a szomszédokról: egy elegáns, sétáló asztalról, amelynek egyetlen vágya, hogy megterítsenek rajta, egy férfiről, aki csak a szemetet akarja kivinni, egy frusztrált biztosítékdobozról és egy nagyon hosszú nadrágról, akikben változatos mértékű a bohózatra és a katasztrófára való hajlam.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. május 21. vasárnap, 19:00

    After All Springville

    Rendező, koncepció: Miet Warlop

    Előadók: Hanako Hayakawa, Winston Reynolds/Emiel Vandenberghe, Alexandra Rosser/Margarida Ramalhete, Milan Schudel/Jacobine Tone Kofoed, Wietse Tanghe/Freek De Craecker, Jarne Van Loon

    Jelmeztervező: Sofie Durnez

    Műszaki koordinátor: Patrick Vanderhaegen

    Műszaki stáb: Eva Dermul, Jurgen Techel, Bart Van Hoydonck

    Produkciós vezető: Rossana Miele

    Producer: Miet Warlop / Irene Wool vzw

    Koprodukciós partnerek: HAU Hebbel am Ufer – Berlin (DE), Arts Centre BUDA (BE), Arts Centre Vooruit (BE), PerPodium (BE), De Studio Antwerpen (BE), Internationales Sommerfestival Kampnagel (DE)

    Támogatók: The Belgian Tax Shelter, Flemish Authorities, City of Ghent (BE)

    Thanks to: Arts Centre CAMPO (BE), TAZ – Theater Aan Zee & cc De Grote Post (BE), Amotec (BE), Bennert Vancottem

    Kapcsolattartó és forgalmazó: Frans Brood Productions

    Miet Warlop ikonikus előadásának új színpadi változata.

    Meseszerű könnyedséggel elbeszélt tragikus történet egy kudarcra ítélt társadalomról

    Kirobbanó sikerű, kisebb-nagyobb tragédiákkal tarkított történet egy színes füstöt eregető kartondoboz-házról, annak lakóiról és a szomszédokról: egy elegáns, sétáló asztalról, amelynek egyetlen vágya, hogy megterítsenek rajta, egy férfiről, aki csak a szemetet akarja kivinni, egy frusztrált biztosítékdobozról és egy nagyon hosszú nadrágról, akikben változatos mértékű a bohózatra és a katasztrófára való hajlam. Egy bukott társadalom tragikus története meseszerű könnyedséggel elbeszélve. Mivel mindez aligha lehetne aktuálisabb, Warlop 12 évvel az ősbemutató után megújult formában, After All Springville címmel állítja színpadra ikonikus művét.

    Ajánlatunk


    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

    Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016