• Program


    Aktuális előadások


    Mimó, Csipek és Ficak, történetünk főszereplői kalandjaik során sokat tanulnak a környezetvédelemről és arról, miért fontos harmóniában élni a természettel. Ebben a különleges könyvben a zene, mese és a művészi grafikák együtt vezetik a gyerekeket a Harmónia világába. A Viharos napot tematikusan válogatott, a Liszt Ferenc Kamarazenekar előadásában elhangzó, minőségi hangfelvételek kísérik, amelyek a QR-kódok segítségével egyszerűen indíthatók el, emellett a fejezetek végén játékos feladatok és érdekes ismeretek is várják az olvasókat.

    Zenés mesekönyvünk a Liszt Ferenc Kamarazenekar és a Bábozd Zöldre Környezeti Nevelési Egyesület Pendüljünk egy húron! közös projektjének keretében, az Egy viharos nap című zenés-bábos előadás alapján készült. 

    További információ: www.lfkz.huwww.zoldre.hu

    Technikai leírás:

    Oldalszám: 32 oldal + 4 oldal, kemény tábla

    Formátum: 210x210 mm

    Mesekönyv ára:  4.990 Ft

     Átvétel:

    • személyesen az Óbudai Társaskörben (1036 Budapest, Kiskorona utca 7.) hétköznaponként 9:00 és 18:00 óra között az e-mailes visszaigazolást követően.
    • postai úton történő szállítással a vásárláskor megadott számlázási címre. Amennyiben a számlázási címtől eltérő szállítási címet szeretne megadni, kérjük, hogy jelezze a marketing@lfkz.hu e-mail címen. Postaköltség: 700 Ft.

     

     

     

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016