• Program


  Mindennapi maceráink élőben és online - Görög Ibolya sorozata

  Mindennapi maceráink élőben és online - Görög Ibolya sorozata

  Görög Ibolya „Mindennapi maceráink” című előadásának központjában a hétköznapi helyzetek és a családi események viselkedési szabályai állnak, legyen szó akár az öltözködésről, a tegezés-magázás kérdéskörének problematikájáról, a testbeszédről, vagy az éppen most aktuális járvány-protokollról.

  MINDENNAPI MACERÁINK!
  Görög Ibolya protokoll szaktanácsadó előadása.

  „Macerás, nagyon macerás dolog másokkal együtt élni! Odafigyelni, segíteni, megszólítani, kérni valamit másoktól (te jó ég!) – csupa kínos ügy... egy merő macera. Segíthetek?”

   a protokoll és a rendezvényszervezés egyik megkerülhetetlen alakja. 1987-1999 között a Miniszterelnöki Hivatal protokollosa, majd protokollfőnöke, a Szegedi Egyetem és az Eszterházy Károly Egyetem címzetes docense, több szakkönyv szerzője. Négy nyelven beszél, előadásai mindig sziporkázóan szellemesek és könnyed hangvételűek, miközben minden részletre kiterjedő profizmussal adja át több évtizedes tudását a hallgatóságnak.

  Görög Ibolya nyitottságával és a való életből hozott példáival színesítve minden esetben magas színvonalú és jó hangulatú előadásokat tart, melyek után közönsége nemcsak komoly elméleti tudásra, de jó gyakorlatokra is szert tehet, melyeket saját életében, munkakörében hasznosíthat majd.

  Ajánló


  Egy árva gyermekekből álló csapat, és egy rendkívüli felnőtt, egy nemes lelkű művész…

  Az abszurd közegben megelevenedő mese Don Quijotéról, a búsképű lovagról szól, aki addig…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016