• Program


    Mindenütt férfi

    Mindenütt férfi

    Iris hamarosan 50 éves lesz. Egy idegen ülteti el a gondolatot a fejében: „Szerezz egy szeretőt.” Mikor regisztrál egy társkereső oldalra, kinyílik Pandora szelencéje és elkezdenek özönleni idegen férfiak üzenetei..

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: július 28. vasárnap, 18:00

    MINDENÜTT FÉRFI 16+
    Színes, feliratos, francia vígjáték, 89’
    R. Caroline Vignal Sz. Laure Calamy, Vincent Elbaz

    „Sehogy.” Így válaszol Iris, mikor az orvos rákérdez hogy mennek a dolgok a férjével. A szavak fájó felismerésként csúsznak ki a száján: mennyi idő telt el azóta, hogy utoljára szeretkeztek? Miközben minden más remek az életében: a párja szereti, van két boldog lányuk, sikeres orvosi rendelőt vezet, gyönyörű otthonban él, és neki vannak a legjobb barátai a világon… De Iris hamarosan 50 éves lesz. Egy idegen ülteti el a gondolatot a fejében: „Szerezz egy szeretőt.” Mikor regisztrál egy társkereső oldalra, kinyílik Pandora szelencéje és elkezdenek özönleni idegen férfiak üzenetei.

    Helyfoglalás Filmharmónia bérlettel: https://jegy.hu/seasonpackage

    A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

    Ajánlatunk


    Az év egyik fénypontja 2024-ben is a Klasszikus karácsony, melyen a régit az újjal, a hagyományt az innovációval kapcsolja össze a Danubia Zenekar lélekemelő és szórakoztató módon.

    Ajánló


    Mondhatni, ez egy Best of Cseh Tamás – Bereményi Géza műsor, kiváló színészekkel és zenészekkel, Hrutka Róbert hangszerelésében.

    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    Ifj. Johann Strauss egyik budapesti látogatása alkalmával megismerkedett Jókai Mórral, az ismeretség gyümölcse pedig a valcerkirály egyik legkiválóbb operettje, A cigánybáró lett…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016