• Program


  MineCinema Debrecen - Normál jegy

  MineCinema Debrecen - Normál jegy

  A MineCinema egy hamisítatlan Minecraft kaland, egy rendezvény, amely során megtekinthető egy, a Minecraft világában játszódó animált film, melyet népszerű hazai youtube videósok rendeztek és szinkronizáltak! Ezen felül természetesen a program része a dedikálás és közös fotózkodás is a tartalomgyártókkal.

  Aktuális előadások  A MineCinema visszatér Debrecenbe!

  Várunk minden kedves érdeklődőt szeptember 26-án az Apolló Moziban (4025 Debrecen, Miklós utca 1.). Ez alkalommal a kilencedik MineCinema film tekinthető meg, azaz a Simlis Banda.
  A résztvevők találkozhatnak OwnMcKendryvel, Balukával és zsombeyHD-val!

  A járványügyi intézkedéseknek eleget téve a résztvevők létszáma nem haladja meg az 500 főt, a rendezvény időtartama alatt dolgozóink maszkot viselnek, vendégeinket pedig arra kérjük, hogy vegyék igénybe a kihelyezett kézfertőtlenítőket, kerüljék a közvetlen érintkezést és tartsanak távolságot.

  A NORMÁL program 12:00 órakor kezdődik, a megváltott jegyekkel történő beregisztrálásra 11:00 órától lesz lehetőség. A rendezvény várhatóan 14:00 óráig tart.

  A filmet ZsDav, ungdani, MAX és Kristóf rendezték. Szereplői a hazai YouTube közösség legnépszerűbb, Minecrafttal foglalkozó videósai, avagy ZsDav, DoggyAndi, IceBlueBird, Jánosik Gergő, OwnMCKendry, Walrusz, luckeY, Uborcraft, Sajt32, Baluka és ZsombeyHD.

  Hogy miről is szól a „Simlis Banda”?
  Homok Birodalom és Gravelia vezetői hosszú háborúskodás után arra a döntésre jutnak, hogy elássák a csatabárdot, és végleg békét kötnek egymással. A béketételt egy szimbolikus smaragd ajándékozásával teszik meg, ám az ékes követ útközben egy ismeretlen banda eltulajdonítja. A smaragd eltűnése nagy viszályt kavar Homok birodalomban, hiszen, ha az nem jut időben célba, felbomlik a kialakuló béke. Három fiatal vállalkoztak arra a feladatra, hogy visszaszerzik a békére szánt smaragdot, és eljuttatják Gravelia népéhez, mielőtt egy újabb háború kezdetét venné és a pusztulás szélére sodorná a birodalmakat.

  A filmet csak az adott időpontra szóló jeggyel lehet megtekinteni!
  Az eseményen jegyet nem lehet vásárolni, kizárólag interneten a jegy.hu-n, vagy a több mint 400 fizikai értékesítő helyen országszerte.
  A fizikai értesítő helyek listája itt érhető el: https://www.jegy.hu/jegyirodak
  A jegyek limitált számban kaphatók, így minden érdeklődőnek javasoljuk, hogy mihamarabb szerezze be a jegyét, hiszen évről évre nagyobb az érdeklődés a rendezvény iránt!

  A helyszínen velünk tart a MineCinema Shop is, ahol lehetőség lesz különleges MineCraft termékek beszerzésére is!

  A legfrissebb információkat Facebook oldalunkon tesszük közzé, így érdemes követni minket ott is: https://www.facebook.com/minecinema/

  További információkért keresse fel weboldalunkat: https://minecinema.hu/

  Ajánló


  A MineCinema egy hamisítatlan Minecraft kaland, egy rendezvény, amely során megtekinthető egy, a…

  színes, feliratos olasz ismeretterjesztő film, 90 perc, 2020 eredeti nyelven, magyar felirattal

  A különleges látványvilágú, kedves és sziporkázóan ötletes romantikus vígjáték az élet legfontosabb dolgairól…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016