• Program


  Aktuális előadások  A további időpontok megtekintéséhez kattintson ide!(13)

  MiniPolisz Belépőjegy - Főidőszak (hétvége, iskola- és munkaszüneti napok)

  A napijeggyel a Minipolisz 10 és 19 óra között látogatható

  A MiniPolisz egy olyan különleges világ, ahol a 3-12 éves korosztály játszva ismerkedhet meg a számukra elérhetetlen „felnőttes” dolgokkal. A folyamatosan megújuló helyszíneken a kicsik egy teljes mértékben a méreteikre szabott, felépített városban egy időre belebújhatnak a felnőttek bőrébe. Kipróbálhatják magukat a nagyok áhított világában, így olyan tevékenységekben is részt vehetnek, amelyekből többnyire „tiltva” vannak.
  Ebben a mini-világban néhány órára feje tetejére állnak a megszokott hétköznapok, és így lehet belőlük néhány órára bolti eladó, pénztáros, postás, autószerelő, bemondó, virágárus, de akár világsztárként is bizonyíthatják kreativitásukat.
  Az alkalmi „városlakók” szakavatott segítők kalauzolásával megtanulhatják, mi a teendő, ha tüzet észlelünk, hogyan kell tankolni, miképp kell takarékoskodni és szelektíven gyűjteni a hulladékot, vagy épp azt, hogyan vásároljunk egyedül.

  A gyermekek által kedvelt szerepcserés szituációkban izgalmas kalandokat élhetnek át a gyerekek és családjuk a MiniPoliszban.

  A MiniPolisz Budapest központjában található, a Deák tértől 100 méterre a Király utca elején. Könnyen és gyorsan elérhető autóval és többféle tömegközlekedési eszközzel. Kényelmes parkolás az épület alatti mélygarázsban lehetséges.


  Általános nyitvatartás
  Szerdától vasárnapig: 10:00-19:00
  Hétfő-kedd: szünnap

  Aktuális nyitvatartásunkról elindulás előtt mindig tájékozódjanak honlapunkon!
  https://minipolisz.hu/hu/bemutatkozas/nyitvatartas


  Bármely napon 18.00-tól kizárólag a helyszínen váltott jegyekre az alábbi jegyárakat számítjuk fel:
  - belógós gyermekjegy: 1590 forint
  - belógós kísérő jegy: 690 forint

  Munkaszüneti napokon és iskolai tanítási szünetben a hétvégi jegyárat számoljuk fel.

  1 éves korig a gyerekek a MiniPoliszt díjmentesen látogathatják.

  A nagyszülők térítésmentesen látogathatják a MiniPoliszt egy teljes árú jegyet váltott gyermek társaságában.

  A MiniPolisz a műsorváltozás jogát fenntartja, a nyitvatartási idő szezonalitás, illetve zártkörű rendezvények függvényében változhat.

  Ajánló


  2022. március 15-étől a felújított Operaház ismét várja az építészet és a kultúra iránt fogékony látogatóit vezetett túrák keretében. Ismerje…

  A Budavári Palotanegyedben, a Dísz téren található De la Motte-Beer-palota díszítőfestései sokáig rejtve maradtak az évszázadok során rájuk festett rétegek…

  A budapesti Néprajzi Múzeum a világ egyik legkorszerűbb etnográfiai intézménye. Gyűjteményében a közel 225 ezer néprajzi tárgy mellett egyedülálló fényképfelvételeket,…

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!
  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016