• Program


    Aktuális előadások    A további időpontok megtekintéséhez kattintson ide!(15)

    MiniPolisz Belépőjegy - Főidőszak (hétvége, iskola- és munkaszüneti napok)

    A napijeggyel a Minipolisz 10 és 19 óra között látogatható

    A MiniPolisz egy olyan különleges világ, ahol a 3-12 éves korosztály játszva ismerkedhet meg a számukra elérhetetlen „felnőttes” dolgokkal. A folyamatosan megújuló helyszíneken a kicsik egy teljes mértékben a méreteikre szabott, felépített városban egy időre belebújhatnak a felnőttek bőrébe. Kipróbálhatják magukat a nagyok áhított világában, így olyan tevékenységekben is részt vehetnek, amelyekből többnyire „tiltva” vannak.
    Ebben a mini-világban néhány órára feje tetejére állnak a megszokott hétköznapok, és így lehet belőlük néhány órára bolti eladó, pénztáros, postás, autószerelő, bemondó, virágárus, de akár világsztárként is bizonyíthatják kreativitásukat.
    Az alkalmi „városlakók” szakavatott segítők kalauzolásával megtanulhatják, mi a teendő, ha tüzet észlelünk, hogyan kell tankolni, miképp kell takarékoskodni és szelektíven gyűjteni a hulladékot, vagy épp azt, hogyan vásároljunk egyedül.

    A gyermekek által kedvelt szerepcserés szituációkban izgalmas kalandokat élhetnek át a gyerekek és családjuk a MiniPoliszban.

    A MiniPolisz Budapest központjában található, a Deák tértől 100 méterre a Király utca elején. Könnyen és gyorsan elérhető autóval és többféle tömegközlekedési eszközzel. Kényelmes parkolás az épület alatti mélygarázsban lehetséges.


    Általános nyitvatartás
    Szerdától vasárnapig: 10:00-19:00
    Hétfő-kedd: szünnap

    Aktuális nyitvatartásunkról elindulás előtt mindig tájékozódjanak honlapunkon!
    https://minipolisz.hu/hu/bemutatkozas/nyitvatartas


    Bármely napon 18.00-tól kizárólag a helyszínen váltott jegyekre az alábbi jegyárakat számítjuk fel:
    - belógós gyermekjegy: 1590 forint
    - belógós kísérő jegy: 690 forint

    Munkaszüneti napokon és iskolai tanítási szünetben a hétvégi jegyárat számoljuk fel.

    1 éves korig a gyerekek a MiniPoliszt díjmentesen látogathatják.

    A nagyszülők térítésmentesen látogathatják a MiniPoliszt egy teljes árú jegyet váltott gyermek társaságában.

    A MiniPolisz a műsorváltozás jogát fenntartja, a nyitvatartási idő szezonalitás, illetve zártkörű rendezvények függvényében változhat.

    Ajánló


    2021. augusztus 20-án nyílt meg az érdeklődők előtt a Budavári Palotában újjászületett Szent István-terem. Az államalapító Szent István királyunkról elnevezett…

    Angol nyelvű látogatás a megújult Szent István-teremben! After 20 August 2021, visitors to the recreated St Stephen’s Hall may appreciate…

    Henel comestől Schulhof Izsákig - a budavári zsidó közösség története a város alapításától Buda visszafoglalásáig.    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016