• Program


    MODERN TALKING 40 - Thomas Anders és Neoton Família Debrecenben!

    MODERN TALKING 40 - Thomas Anders és Neoton Família Debrecenben!

    Ünnepi hangulatú, nagyszabású Karácsonyi koncertshow-val várunk titeket 2024.12.28-án a Főnix Arénában, ahol a 80-as évek egyik legnagyobb világsztárja mellett hazánk ikonikus zenekara, a Neoton Família is színpadra lép. Egy belépőjeggyel így két fantasztikus élőkoncerten is részt vehettek!
     több

    Aktuális előadások



    90 perces élő szuperkoncerttel tér vissza a 40 éves Modern Talking!

    Debrecenbe érkezik a 80-as évek legnagyobb sztárja, Thomas Anders, hogy újra előadja legnagyobb a Modern Talking slágereket! Több, mint 124 millió eladott lemez, 14 kiadott album, olyan örökzöld slágerekkel, mint a You’re my heart, you’re my soul és a Cheri Cheri Lady: a retro korszak meghatározó német duója örökre beleírta magát a zenetörténelembe. Emlékezzünk meg erről együtt a Főnix Arénában, ahol újra várjuk a pop zene szerelmeseit egy felejthetetlen bulira!

    És természetesen nem szabad kihagyni a Neoton Família érdemeit sem: a magyar popzenei együttes hatalmas népszerűségnek örvend a mai napig, körülbelül 30 magyar nyelvű és több, mint 10 angol nyelvű dalt jelentetett meg világszerte. Legismertebb zenéiket senkinek nem kell bemutatnunk.
    Ezt a bulit nem szabad kihagyni, szerezd be jegyedet kedvezményes elővételes áron!

    Korhatár a koncertekre: 18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten.

    A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják! A rendezvényen a részvétel az akkor hatályban levő intézkedések mellett lesz lehetséges.
     

    Ajánló


    Sena Dagadu immár bő húsz éve a hazai könnyűzenei élet egyik kulcsszereplője. A magyar-ghánai énekesnő az Irie Maffia frontembereként aratta…

    Nagyszabású, exkluzív koncerttel érkezik tavasszal a Várkert Bazár színpadára a kivételes tehetségű, nemzetközileg is elismert énekesnő Király Linda és a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016