• Program


    Moha és Páfrány

    Moha és Páfrány

    Moha és Páfrány gondtalanul élik manóéletüket erdei fatörzs kunyhójukban, míg egy szép napon a bagoly elrabolja nagy becsben tartott órájukat. Ennek a csodálatos masinának csupán egy mutatója van, amely nem az időt, hanem az évszakok váltakozását jelzi.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: április 21. vasárnap, 10:30

    Az óráért cserébe egy olyan hógolyót kér, amely sohasem olvad el. A manók nem sokat teketóriáznak, elindulnak, hogy teljesítsék a lehetetlennek látszó feladatot, hiszen azt még ők is tudják, hogy a világ legszívósabb hógolyója is megsínyli az időjárás viszontagságait.
    Sikerül-e megtalálniuk ezt a különleges hógolyót? Aki eljön a bábszínházba, megtudja a választ!

    Írta és rendezte: Heiszmann Ildikó (Nívódíj)
    Tervező: Barnáné Juhász Ildikó
    Játsszák: Bablena Vanda, Heiszmann Ildikó (Nívódíj) Nánási Brigitta, Klim Zsolt, Károlyi Szabolcs

    Időtartam: 45 perc
    Ajánlott 3 éves kortól

    Ajánlatunk


    Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy kiállítás képei című zongoraciklus 21. századra hangolt feldolgozásával ünnepli - az Emerson, Lake & Palmer és Tomita Iszao verziói után így teremtve egy saját változatot a 19. századi remekműből ütőhangszerekre és elektronikára, DJ Bootsie közreműködésével.

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    Szerelmi háromszögek, nercbundák, hiányos öltözetű hölgyek, ablakon kirepülő ruhadarabok, totális téboly. Mindez London legelegánsabb szőrmeszalonjában, kizárólag a felhőtlen szórakoztatás érdekében!

    Ajánló


    Dubrovay László Faust, az elkárhozott című táncdrámájának ősbemutatója a Müpában valósult meg 2016-ban, a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében. A Goethe…

    Vajon tisztában vagyunk-e saját szexualitásunkkal? Vagy csak követjük az elvárásokat, melyeket a társadalom, barátaink, partnerünk vagy saját nemünk képviselői támasztanak…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016