• Program


    MOME Animációs válogatás - vetítés előtti beszélgetéssel - VárKert Mozi

    MOME Animációs válogatás - vetítés előtti beszélgetéssel - VárKert Mozi

    Az elmúlt pár év legjobb magyar alkotásaival várunk minden friss levegőre vágyó filmszeretőt Budapest szívében, egy csodaszép, panorámás, kutyabarát helyszínen. A vetítés előtt a film egyik alkotójával, a rendezővel, az operatőrrel vagy a főszereplővel beszélgetünk, aki betekintést enged a film kulisszái mögé, és mesél majd az előkészületről, a forgatásról és a film utóéletéről is.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: augusztus 14. szerda, 20:00

    Vendég: a vetített kisfilmek rendezői

    Beszélgetés kezdete: 20:00

    A MOME Anim a MOME Animációs közössége, a magyar animáció egyik meghatározó kreatív műhelye és szellemi centruma. Aktivitása magába foglalja a BA és MA szintű animáció képzési programokat, rövid lefutású szakmai képzéseket, nemzetközi tréning programokat. Az oktatáson túlmutató projekt-, inkubációs- és kutatási tevékenységeket folytat, melyek fókuszában a tehetséggondozás és a tartalomfejlesztés áll. Produkciós tevékenységének keretében hazai és nemzetközi partnerekkel valósít meg különböző animációs projekteket. Gondozza a KISKAKAS animációs filmnapokat, kiállításokat, filmbemutatókat, konferenciákat és szakmai fórumokat rendez. Célja a pályakezdő generációk sikeres indulásának elősegítése és az animáció egyre bővülő alkalmazási területeinek feltérképezése, kutatása. Missziója a magyar animáció elismertségének és sikerének növelése itthon és a nagyvilágban. A Várkert Mozi programjában a MOME Anim legfrissebb munkáiból lesz látható válogatás.

    Esőnap: 2024.08.21.

    Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére >>>

    Ajánlatunk


    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

    A Magyar Állami Népi Együttes zenekarát – hazánkban szinte utolsóként – olyan kiváló cigány muzsikusok is alkotják, akik képesek a városi cigányzene nagy múltú hagyományait még interpretálni, itt a XXI. század elején. A tánckoncert helyszíne egy szimbolikus tér: koncertterem, étterem, bár, falusi kocsma stb. Az előadás zenei szövetében a népzene mellett helyet kap a hagyományos városi cigányzene, a magyar nóta és a csárdás, valamint a jazz és az etnikus cigány világzene is. Felmutatva mindazt a zenei virtuozitást és repertoárgazdagságot, mely a magyar cigánymuzsikusok unikális jellemzője. A nagy ívű zenei tablót táncjelenetek teszik még változatosabbá, színesebbé.

    Ajánló


    A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója először rendez operettet, méghozzá a világ leghíresebbjét!

    A látványos karácsonyi sikerdarab zenéje is magával ragadó örökéletű klasszikus, amely most a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar előadásában hallható.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016