• Program


  Móricz Zsigmond: A Zördög

  Móricz Zsigmond: A Zördög

  Az előadás egy színes lakodalmi forgatag eseményein keresztül enged bepillantást a korabeli Magyarország sokszor pajzán jelenetekkel tarkított szerelmi életébe. Az előadás után a Juhász Zenekar tart táncházat, közreműködik Farkas Tamás és a táncosok.

  Aktuális előadások  Móricz Zsigmond: A Zördög
  pajzán komédiák élőzenével, tánccal, vígassággal
  Az Aradi Kamaraszínház előadása

  A Zördög című előadás Móricz Zsigmond három egyfelvonásos paraszttréfáját – A Zördög, Dufla pofon, Lélekvándorlás – dolgozza fel Éder Enikő, Harsányi Attila, Katkó Ferenc és Tege Antal előadásában, a szabadkai Juhász Zenekar élő zenei játékával, valamint a békéscsabai Tabán Táncegyüttes táncosainak közreműködésével. Az előadás egy színes lakodalmi forgatag eseményein keresztül enged bepillantást a korabeli Magyarország sokszor pajzán jelenetekkel tarkított szerelmi életébe. Az előadás után a Juhász Zenekar tart táncházat, közreműködik Farkas Tamás és a táncosok.


  Szereplők:
  Éder Enikő, Tege Antal, Harsányi Attila, Katkó Ferenc

  Koreográfus: Farkas Tamás
  Díszlet-jelmez: Kiss Katalin
  Rendezőasszisztens: Fekete Réka
  Rendező: Tapasztó Ernő
   
  Közreműködik:
  Juhász Zenekar, Szabadka: Juhász Gábor, Vas Endre, Ölveczky Tamás, Dvorácskó Szebásztián, Nagy Gábor
  Tabán Táncegyüttes, Békéscsaba: Farkas Tamás, Farkas Ágnes, 2 táncos

  Technikai munkatársak: Lucian Chirlan, Cosmin Harbei


  Az előadás létrejöttét a Magyar Kormány támogatta a Nemzetpolitikai Államtitkárságon, illetve a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-n keresztül.  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016