• Program


    Mörk – In The Golden Hour

    Mörk – In The Golden Hour

    A Mörk zenéje funk és soul alapokon nyugszik, eklektikusan mai hangzású, tartalmát tekintve mégis a nagy elődök nyomdokain jár. Az új lemez dalai az emberi lét legmélyebb bugyráig hatolnak, megrágják az elvarratlan szálakat, kiköpik, majd egy jól eltalált ütéssel fellövik a hallgatóságot a világűrbe.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. november 5. péntek, 20:00

    Megteremtődik a káosz, hogy aztán létrejöhessen a harmónia és a rend. A néző audiovizuális hullámvasútra vált jegyet.
    A németországi Elbjazz Festival és a Leverkusener Jazztage nagyszínpadai után a zenekar a Müpa színpadán is megmutatja magát: soulos, funkos zenéje elgondolkodtató társadalmi, pszichológiai és hétköznapi témában íródott dalszövegekkel, improvizációval és más stíluselemekkel együtt különleges élményt nyújt a hallgatónak. A 2018 októberének végén megjelent, öt dalból álló EP, a The Death of Mörk komorabb hangvételű zenei gyűjtemény, melyben szó van elmúlásról és a benne rejlő félelmekről. Az anyagot egy áprilisban megjelenő kislemez ellensúlyozza, mely inkább fesztelen érzelmi állapotot közvetít majd a hallgatóságnak, The Resurrection of Mörk címmel. Ez a két ellenpólus áll össze egy nagylemezzé 2019 tavaszán.

    ének: Zentai Márk
    billentyűk: Novai Gábor „Novan”
    basszusgitár, gitár: Szeifert Bálint „Jason”
    dobok: Szabó Dániel Ferenc

    Ajánlatunk


    Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

    Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet abszurditása? Nem véletlen. A világirodalom egyik legizgalmasabb magányos hőse ihlet minket, egy szélmalmokkal, és a valódi bűnnel szembeszálló szent fantaszta, az igazság groteszk bajnoka. Hogyan reagál a társadalmunk egy alig hetven kilós önjelölt huszárezredre? What would Kinizsi do?

    A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával lép a Müpa színpadára. Mint közismert, repertoárja nem korlátozódik a szigorúan vett régizenére: Monteverditől Stravinskyig, Gesualdótól Dvořákig mindent vezényel, ami felkelti érdeklődését.

    Ajánló


    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016