• Program


    MOZAIK ORSZÁGOS SZÍNHÁZI TALÁLKOZÓ - Gózon Kamaraszínház: De mi lett a nővel ?

    MOZAIK ORSZÁGOS SZÍNHÁZI TALÁLKOZÓ - Gózon Kamaraszínház: De mi lett a nővel ?

    Mozaik Országos Színházi Találkozó

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. május 27. péntek, 15:00

    Kiss Csaba Anton Pavlovics Csehov művéből készült előadást közel 80 színész játszotta már, határon innen és túl, többszáz előadásban– voltak akik viharból, égzengésből indultak, mások mozdulatlanul várták a hajnalt, volt hogy egy szinte meztelen lány lépett ki a bőgőtokból, mások kartondobozokból építettek világot köré. Játszották foltos frakkos lecsúszott urak és derűs csepűrágók, kisemmizett színészek, prolik, és amatőr bohócok. A színház ezer formája és árnyalata. Vajon ez most milyen lesz?

    A történet örök – három férfi mesél egy nőről. A szerelemről. A titokról. A fiatalságról. Sok nevetéssel, fájdalommal.

    Az ősbemutatón sötét volt. A nézőtér elcsendesült. Melankolikus szláv gitár szólt. Feljött a fény, mint a hold. A színen egy bordó nagybőgőtok, egy kék láda és egy mélyzöld kottatartó állt. Aljosa egy leheletkönnyű színes muszlinkendőt nézeget, vággyal, szomorúsággal. Jura elveszi tőle és a belső zsebébe teszi. Gyabkin abbahagyja a gitározást, s mintha a nemrég elhangzott történet folytatása izgatná… Te Jura, de mi lett a nővel?

    Szereposztás

    Jura:TŰZKŐ SÁNDOR

    Gyabkin:STUBNYA BÉLA

    Aljosa:KÁLID ARTÚR

     

    Rendező:TASNÁDI CSABA

    Producer: Szabó Ágnes 

    Látvány: Auer Alexandra e.h.

    Zenei munkatárs:FehérváryLilla

     

    Rendezőasszisztens:Nagy Viktória 

    Ajánlatunk


    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti be 80. életévét.

    A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

    Ajánló


    Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy…

    Középkori balladák sokszor adtak hangot a nők társadalomban betöltött, mennybe emelt vagy épp porba tiport helyzetéről. Női sorsok elevenednek meg…

    Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016