• Program


  Mózes Tamara & Kaltenecker Zsolt Duó
  2

  Mózes Tamara & Kaltenecker Zsolt Duó

  Kaltenecker Zsolt és Mózes Tamara igen széles zenei spektrumon mozog. Közös zenei univerzumuk a jazz, a pop, a rock, az elektronikus hangzások, a progresszív zenei elemek és az improvizáció különleges keveréke.

  Mózes Tamara & Kaltenecker Zsolt Duó

  Közreműködik:
  Mózes Tamara - ének
  Kaltenecker Zsolt - billentyűs hangszerek, elektronika

  A billentyűs és zeneszerző Kaltenecker Zsolt először 2017-ben dolgozott együtt Mózes Tamara zongorista-énekes-dalszerzővel egy electro-jazz együttesben, ahol már több dalt is közösen komponáltak. Ezután kezdtek el dolgozni saját anyagukon, billentyűre (különféle effektekkel) és énekhangra (looperrel, illetve angol-francia szövegekkel). 2020 szeptemberében nagy sikerrel debütáltak duóban az Opus Jazz Club-ban. Mindketten igen széles zenei spektrumon mozognak, közös zenei univerzumuk a jazz, a pop, a rock, az elektronikus hangzások, a progresszív zenei elemek és az improvizáció különleges keveréke.

  Az Opus Jazz Club csak védettségi igazolvánnyal látogatható.
  A maszkviselés az étel- és italfogyasztás idejét kivéve kötelező a BMC területén.

  Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
  Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
  Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

  A koncert a Kormány 1290/ 2020. (VI. 5.) Korm. határozata alapján a kulturális intézmények által képviselt terület koronavírus világjárvány okozta gazdasági nehézségeinek enyhítése érdekében született támogatással valósul meg.

  Ajánló


  A Dinasztiák a világhírű magyar artistaművészet előtt tiszteleg. A június 4. és augusztus…

  Az illúzió mesterei - 2021 New York, Peking, Dubai, Las Vegas, Monte Carlo…

  Nemecsek, Boka, Áts Feri és a többiek örök példák, örök kortársaink. A klasszikus…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016