• Program


    mozi.kert • L’ecsó

    mozi.kert • L’ecsó

    Ratatouille, amerikai animációs film, 2007, színes, szinkronos
    r.: Brad Bird, Jan Pinkava

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. július 6. szerda, 21:00

    Párizs, a szerelem városa. A romantikához pedig gyertyafény és ínycsiklandó vacsora dukál, ezért is az egyetlen plusz egy fő, akire egy kapcsolatnak szüksége van a mesterséf. De a konyhafőnök vajon az-e, akinek gondoljuk, vagy lehet, hogy álmaink vacsoráját egy rágcsáló is megtudná csinálni? A Pixar egy csodálatos mesét főzött ki barátságról, álmokról és elfogadásról. Kicsik és nagyok egyaránt fogyaszthatják.

    A MOMkultban 20 éve indult nyári szabadtéri mozivetítések eleinte egyedülállónak számítottak Budapesten; ez az egyik első helyszín volt, ahol előkerült ez a klassz műfaj. Azóta számos hely, kávézó, szórakozóhely, bevásárlóközpont, kerület is szervez hasonlókat, esetenként önálló tematikára fűzve, vagy l’art pour l’art filmválasztással; technikai újításokat, fejlesztéseket vagy infrastrukturális különlegességek is felvonultatva akár. A MOMkult az elmúlt két évtizedben megőrizte azt a spontán hangulatot, egyszerű atmoszférát, ami szerethetővé – és a tapasztalatok alapján kedveltté tette a mozis szerda estéket. A MOMkult kezdetektől fogva úgy állította össze a nyári sorozatot, hogy a lehető legtöbb műfaj helyet kapjon, hogy széles közönségigényt is kiszolgáljon: a friss közönségfilmek, a romantika, természetfilmek és vígjátékok ugyanúgy vászonra kerültek, mint esetenként művészfilmek vagy animációs filmek.

    Ajánlatunk


    A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz.

    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

    Ajánló


    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016