• Program


  Mozititkok: Piedone nyomában

  Mozititkok: Piedone nyomában

  Bud Spencer -eredeti nevén Carlo Pedersoli-, ahogy a filmjeiben, úgy az életben is mindig a jó oldalán állt, és ahol csak tudott, segített az elesetteken. A bővített moziváltozatában a színésszel készített interjúk mellett egykori sportolótársai, színészkollégái, barátai és családtagjai mesélnek Bud Spencerről.

  MOZITITKOK
  Beszélgetés és filmklub
  Magyar filmesek, filmkészítők, rendezők, színészek hozzák a saját alkotásukat – vetítés után rövid beszélgetés az alkotókkal.

  Piedone nyomában
  Bővített moziváltozat (magyar portréfilm, 90 perc, 2019)

  A több mint négy éven át, négy országban és negyvenöt közreműködővel forgatott, minden eddiginél átfogóbb portréfilm amellett, hogy egy legendás színész életművét tárja a nézők elé, egy kivételes személyiség eddig kevéssé ismert arcát is bemutatja. Bud Spencer, eredeti nevén Carlo Pedersoli, ahogy a filmjeiben, úgy az életben is mindig a jó oldalán állt, és ahol csak tudott, segített az elesetteken. A bővített moziváltozatában – amelyből természetesen kultikussá vált filmrészletek sem hiányozhatnak – a színésszel készített interjúk mellett egykori sportolótársai, színészkollégái, barátai és családtagjai mesélnek Bud Spencerről.

  19.30 Vendégünk: Király Levente, a film rendezője, beszélgetőpartner Baróti Éva újságíró

  Ajánló


  Művészetek Háza Gödöllő Színházterem Esemény kezdése: 2020. 10. 11. (vasárnap) 16.00 55 perc…

  Dewey Finn, a munkanélküli rockzenész, a barátja neve alatt helyettesítő tanári állást vállal…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016