• Program


  MU Terminál: Generáció X

  MU Terminál: Generáció X

  Egymástól teljesen különálló szakmai pályát befutott öregrókák mérik össze erejüket a színpadon. Versengés, bizonyítás az élet minden területéről behozott bizonyítékokkal.

  Ki ért el nagyobb sikereket, ki lett a legjobb előadó, kiből lett a legelismertebb alkotó, ki kapta a legtöbb szakmai elismerést, kinek sikeres a magánélete, ki lett a leggazdagabb, ki a legcsóróbb, kinek adódik össze a legtöbb érték az életében? Lehet-e ezt egyáltalán mérni, ha lehet, milyen értékrendszer mentén értékelünk életpályákat, kell-e mérni egyáltalán? Hogyan lehet összehangolni a külső és a belső mérleget? Van-e értéktelen, értékes és még értékesebb művész?

  És a fő kérdés: ha sikerül értéksorrendiséget felállítanunk, mit kezdjünk vele? Ha nem sikerül, mert mindenki egyformán értékes, csak máshogy, akkor milyen módszertan alapján osszuk szét közös erőforrásainkat a művészek között? Elképzelésünk szerint, a kérdéseket bőséges humorral fűszerezve és sok-sok színvonalas koreográfiai „bravúrral” megtűzdelve járjuk majd körül.

  MU Terminál: Generáció X /táncszínházi bemutató/

  Alkotók, előadók: Fejes Ádám, Gergely Atilla, Juhos István, Kalmár Attila, P. Szabó István, Zachár Lóránd
  Koreográfus asszisztens: Hoffmann Adrienn
  Produkciós asszisztensek: Gyepes Bianka, Hajtó Janka, Asztalos Dóra
  Fotó: Hoffmann Adrienn
  Támogatók: EMMI, NKA, Terminál Alapítvány, ICD 2000 Kft. MU Színház, Ár-Tér Herbahód Kft.

  időtartam: 60 perc
  korosztály: 14+

  Ajánló


  Pécs legújabb beszélgető-est sorozatának harmadik vendégei Ördög Nóra és Nánási Pál, hazánk egyik…

  A gyermekmese főszereplője egy segítőkész és kíváncsi sünlány, Sári. A mese célja, hogy…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016