• Program


    Műller Péter előadása Beszéljünk a mai életünkről!

    Műller Péter előadása Beszéljünk a mai életünkről!

    Müller Péter Kossuth- és József Attila-díjas író, dramaturg könyveit több százezer példányban vásárolták meg, mégis azt vallja, hogy a gondolatok, érzések átadásának leghitelesebb módja mégsem az írás, hanem a beszéd.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. november 24. csütörtök, 18:00

    MÜLLER PÉTER ELŐADÁSA: BESZÉLJÜNK MAI ÉLETÜNKRŐL!

    "Válságos időket élünk, melyet a világtörténelemben talán először az egész emberiség, és kivétel nélkül minden ember átél. Ebben a helyzetben nem "észt" akarok osztani, hanem kedvet, bátorságot és főleg derűt. Nem előadást akarok tartani, hanem beszélgetni Veletek. Többek között arról is, hogy én nem olvasóknak írok, hanem lelki társaimnak, ismeretlen barátaimnak, akiket szeretettel várok."

    Ajánlatunk


    A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    Ajánló


    Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

    Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016