• Program


  Múlt karácsony - Cinema Sziget Filmklub

  Múlt karácsony - Cinema Sziget Filmklub

  Havi 1 alkalommal jelentkezünk filmvetítéssel, meghívott vendéggel, akivel Petró Karesz körüljárja az aktuális film témáját, érdekességeit, amelynek folyamában a közönség részvételére is feltétlen számítunk!

   több

  Múlt karácsony
  angol-amerikai romantikus vígjáték, 102 perc, 2019

  Kate csengettyűs cipőben csetlik-botlik London-szerte és a saját rossz döntései között. Ő ugyanis egy egész évben nyitva tartó karácsonyi boltban dolgozik manóként. Tom túl szép, hogy igaz legyen, amikor besétál az életébe, és elkezd átlátni a falakon, amelyeket Kate maga köré épített. Miközben London átalakul az év legcsodálatosabb időszakában, ennek a két fiatalnak csak nem akar összejönni semmi. Ám néha hagyni kell, hogy a hó ahogy esik, úgy puffanjon, néha a szívedre kell hallgatnod... és kell, hogy legyen hited.

  A filmben George Michael zenéje hallható.

  Rendező: Paul Feig
  Főszereplő: Emilia Clarke, Henry Golding

  Vendég: Bodnár Csilla, pszichológus

  Házigazda: Petró Karesz (Lakihegy Rádió műsorvezetője)

  A program az NKA támogatásával valósul meg.

  Ajánló


  Gyerekelőadás óvódásoknak és kisiskolásoknak

  A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

  Csehov összes művében tetten érhető az író mély emberismerete és utánozhatatlan humora. A Sirályban mindenki olyasvalakibe szerelmes, aki nem viszonozza…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016