• Program


    MUNKATÁRSAS - Konfliktushelyzetek humorral a munka világában

    MUNKATÁRSAS - Konfliktushelyzetek humorral a munka világában

    MUNKATÁRSAS ! Konfliktusmegoldások humorral és improvizációval a munka világában
    2024. április 5. péntek 19:00 óra Érd - Szepes Gyula Művelődési Központ
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: április 5. péntek, 19:00

    Főszerepben: ÁBEL ANITA, DEBRECZENY CSABA,  MÉSZÁROS MÁTÉ

    Játékmesterek: Gönczi Dorka és Varga Zsolt

    A munkahelyi konfliktusokat szórakoztatóan bemutató színházi esten a néző minden percben magára ismerhet... vagy a kollégájára!

    Alkalmazotti lét és kiszolgáltatottság? Vállalkozóként sincs kolbászból a kerítés? Mit tegyünk, ha a vállalatvezető játszmákba hajszol és visszaél a helyzetével?

    Mi történik, ha a munka kihat a családi és a párkapcsolati életünkre?

    Megannyi kérdés megválaszolásában és a mindenki által ezerszer megélt helyzetek és megoldásaik tolmácsolásában a színészi improvizáció és a munkahelyi konfliktusok megoldásában jártas mediátorok közös játéka segít.

    Ajánlatunk


    A belga jazzélet színe-java mutatkozik be ezen a kétrészes estén. Hazája vezető big bandje, a Brussels Jazz Orchestra, legkiemelkedőbb gitárosa, Philip Catherine, eminens szaxofonosa, Bert Joris és legkarakteresebb énekese, David Linx egyesíti erőit, hogy egy, az Európai Hidak számára összeállított programmal nyűgözze le a közönséget.

    A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti be 80. életévét.

    Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

    Ajánló


    Fischer Ádám több mint fél évszázada kezdődött karmesteri pályája sokféle szálon kapcsolódik hazájához: a Rádiózenekar, az Operaház, a Müpa, az…

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016