• Program


    Musical Klub - A Rock színháztól a Madáchig

    Musical Klub - A Rock színháztól a Madáchig

    Ezen az estén fel- és megidézzük a két színház ikonikus darabjait, bemutatva a szerzőket és az előadókat. A kulisszatitkokat is rejtő sztorik mellett felcsendülnek a leghíresebb dalok, melyeket a legismertebb, népszerű énekesek, színészek tolmácsolnak.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 21. hétfő, 19:30

    Musical Klub - a musical story
    A Rock színháztól a Madáchig - Színpad a nagyvilág - Kis magyar musical történet

    A Rock Színház a magyar zenés színházi kultúrát megújító társulat volt. Számos világsikerű musical magyarországi ősbemutatója mellett az első magyar rockopera megalkotása és színrevitele is hozzájuk kötődik. A közel másfél évtizedes működésük alatt számos világhírű musicalt mutattak be, például az Evitát, a West Side Story-t, a Hair-t, a Jézus Krisztus Szupersztárt, a Nyomorultakat vagy a Miss Saigont. Saját darabokat is írtak és nagy sikerrel vitték színre, többek között a Sztárcsinálókat, a Krónikást, A bábjátékost, a Dorian Gray-t, a Légy jó mindhalálig című darabot, vagy a Sakkot.

    A Rock Színház után mind több hazai színház játszott musicalt, közülük a legsikeresebb a Madách Színház, ahol az elmúlt évtizedekben olyan kedvelt zenés darabokat láthatott a közönség, mint a Macskák, Az operaház fantomja, a Mamma mia, a József és a színes szélesvásznú álomkabát, Anna Kareninát, vagy a Mary Poppins.

    Vendégek: BÍRÓ ESZTER, VÁGÓ ZSUZSI, CSENGERI ATTILA, SERBÁN ATTILA
    valamint: GŐBÖLÖS KRISZTINA és KÁDÁR SZABOLCS

    Házigazda:
    Borsi László (producer-műsorvezető),
    Kocsák Tibor (Erkel Ferenc-díjas zeneszerző, zongoraművész, karmester, a Madách Színház zenei vezetője),
    Várkonyi Mátyás (Erkel Ferenc-díjas zeneszerző, szövegíró, karmester, az egykori Rock Színház alapító-igazgatója).

    Az előadás hossza: 100 perc

    Ajánlatunk


    Vajon ártatlan vagy bűnös Leonard Vole, a jóképű fiatalember, akit egy idős hölgy meggyilkolásával vádolnak?

    Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

    Ajánló


    Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi…

    A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016