• Program


    Musical Sztárok

    Musical Sztárok

    Ikonikus musical-ek, ikonikus előadóktól!
    2019 őszén a pécsi Kodály Központban megrendezésre kerülő koncerten felcsendülnek a legismertebb musical-ek legismertebb slágerei.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. október 24. csütörtök, 19:00

    Janza Kata és Dolhai Attila már jó ideje birtokolják a legnagyobb zenés színpadokat. Olyan musicalsikerek fűződnek a nevükhöz, mint Rudolf, Elisabeth, Mozart!, Rómeó és Júlia, vagy a közelmúltban bemutatott István a király. Az utánuk következő generációt képviseli Gubik Petra és Kocsis Dénes, akik több produkcióban, számtalan előadásban alakítottak egy párt. Már pályájuk elején olyan közismert előadásokban játszottak főszerepet, mint a Dorian Gray, Elfújta a szél, István a király vagy a nemrégiben ismét bemutatott Menyasszonytánc című klezmer operett.
     
    Ők négyen összeszokott közönségkedvencek, minden alkalommal, amikor színpadra lépnek újat tudnak mutatni a közönségnek. A nevük és művészetük mára már fogalom a zenés színházat kedvelők körében. Most összeálltak egy fergeteges koncert erejéig, hogy élő zenekaros kísérettel a legnagyobb sikereik megidézése mellett, új utakra is induljanak, olyan produkciókkal, amiket még nem hallhatott tőlük a nagyérdemű.
     
    szólisták:
    Janza Kata
    Gubik Petra
    Dolhai Attila
    Kocsis Dénes
     
    közreműködik: Sturcz Szmollbend

    Ajánlatunk


    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

    Ajánló


    Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016