• Program


  Művészi tevékenység és alkoholizmus | Szemfényvesztő művészet IV.

  Művészi tevékenység és alkoholizmus | Szemfényvesztő művészet IV.

  Dr. Gerevich József pszichiáter Szemfényvesztő művészet című művészetpszichológiai előadás-sorozatának soron következő alkalmán a művészi tevékenység és alkoholizmus kapcsolatát vizsgálja

  Nincs aktuális előadás

  Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

  Utolsó előadás dátuma: október 19. csütörtök, 18:00

  Művészi tevékenység és alkoholizmus | Szemfényvesztő művészet IV. 
  Művészetpszichológiai előadás-sorozat

  “A férfi lassan becsukta a könyvet. Aztán üres poharára, majd a boros üvegre nézett, amelyben csak két ujjnyi bor volt már. Le kell mennem némi utánpótlásért, gondolta. Most viszont nem áltatta magát, nem egy, hanem három liter bort hoz majd; két üveget elrejt a felesége elől, például a mosógépbe vagy a ruhásszekrénybe, egyszóval valami alkalmas helyre, ahol meghúzhatja az üveget akkor is, ha Á. hazajött már.” Hajnóczy Péter A halál kilovagolt Perzsiából című regényének részlete jól megvilágítja azt a tűfoknyira összezsugorodott életteret, amelybe az alkohol kényszerítheti bele a szerzőt, ha túllép egy bűvös határvonalat. De minden esetben így van ez, vagy lehet, hogy azoknak a szerzőknek van igaza, akik szerint az alkohol hozzájárul kreativitásuk kiteljesedéséhez? A válaszra fény derül Gerevich József soron következő előadásán. 

  Előadó: Dr. Gerevich József pszichiáter

  Időpont: 2023. október 19. (csütörtök) 18:00

  Helyszín: Hegyvidék Galéria, 1126 Budapest, Királyhágó tér 10.

  Részvételi díj: 800 Ft, hegyvidéki lakosoknak: 200 Ft
  Jegyek kaphatók a https://hegyvidekgaleria.jegy.hu/ oldalon, valamint a Hegyvidék Galériában. Az eseményre érkezéskor a lakcímkártya felmutatása kötelező!

  Kép // Edvard Munch: Önarckép egy üveg borral, 1906; olaj, vászon, 110 × 120 cm; MUNCH, Oslo, Norvégia (https://www.munchmuseet.no/en/object/MM.M.00543)

   

  Ajánlatunk


  Színpadon az ExperiDance! Egy megindító nyári balatoni történet melyet mindenki megélt, aki volt egyszer fiatal és szerelmes! A felcsendülő 20 Omega slágerbe zárt remek történetnek Pozsgai Zsolt rendezésében 22 nagyszerű táncművész és 5 kiváló musicalszínész ad testet! Legyen hát Ön is az egyedi élmény részese!

  2024-ben ötven éve lesz annak, hogy az ország egyik legismertebb rockzenekara az EDDA Művek megalakult és a rockzene szolgálatába állt. A Pataky Attila vezette legendás együttes e jeles alkalomból egy felejthetetlen és óriási bulira hív mindenkit 2024. március 9-én, a Papp László Budapest Sportarénába.

  New York, Peking, Dubai, Las Vegas, Monte Carlo és Tokió után újra Budapesten Az Illúzió mesterei!

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016