• Program


  My Land - ReCirquel

  My Land - ReCirquel

  A mórahalmi Patkó Lovas és Szabadtéri Színház az országban egyedülálló módon egy olyan több funkciós nyári szabadtéri színházi tér, melyben a szabadtéri színházi, koncert, cirkuszi és táncszínházi produkciók épp úgy helyt kapnak, mint a Nemzeti Lovas Színház lovas színházi produkciói.

  Az előadások a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseket szabályzó kormányrendeleteknek megfelelően látogathatóak.

  Patkó Lovas és Szabadtéri Színház, Mórahalom

  A 2015-óta működő nyári szabadtéri játszóhelynek a Futó-Dobó Lovasközpont fedett lovardája ad otthont, mely lehetővé teszi, hogy az időjárástól függetlenül kényelmes, és igényes szórakozási lehetőségként előadásonként, közel 1000 néző élvezhesse hazai és határon túli színházi produkciókat és nagy koncerteket.

  A My Land színpadán az előadók életre kelnek a homokból, hogy elmeséljék személyes történeteiket, amelyek hipnotikus képeket hoznak létre, idézve a hagyományt, a szabadságot és a szeretetet.   A hagyományos földrajzi tatár, moldáv és egyéb ukrajnai zeneművekből álló és soha nem látott fizikai varázslatokat felvevő My Land része a kortárs tánc. Egy olyan cirkuszi előadás, amelyben színházi finomságok és a kelet-európai akrobatikus művészetek energiáját bemutató showt varázsolja a néző elé. A magyar előadó művészeti életben az újcirkusz, mint új művészeti ág a ReCirquel születésével jelent meg.

  Rendező, koreográfus, látvány: Vági Bence

  Artisták:
  Rodion Drahun
  Roman Khafizov
  Sergii Materynskyi
  Yevheniia Obolonina
  Andrii Pysiura
  Mykola Pysiura
  Andrii Spatar

  Ajánló


  Szergej Polunyin lenyűgöző technikájú táncos, és pompás, karizmatikus előadó, botrányairól elhíresült balettsztár, ellentmondásos…

  Két kamion áll az út szélén. Árut cserélnek: három fiatal nőt. Egy nagyszabású…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016