• Program


    Nádasdy Balettgála

    Nádasdy Balettgála

    A Nádasdy Kálmán Alapfokú Művészeti Iskola balett tanszakának előadása.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. május 9. kedd, 18:00

    Balettgála - Múltunkban a jövő, 25 év tánc

    A cím szimbolikus, hiszen idén 25 éve vagyok a táncművészet, táncpedagógia világában. A gyerekkori álomból valóság lett. Ennyi idő alatt természetesen kialakult egy jelképes híd az emlékek, a múlt és a jövő között. Idén is változatos műsorral készül a balett tanszak, az új koreográfiák mellett a tavaly megszeretett táncokból is válogattunk és újra gondoltuk, valamint meglepetéssel és egy különleges fináléval is készülünk.

    Hiszem, hogy a jelen a miénk, amiben megéljük ezeket a pillanatokat, a jövőt pedig mi magunk formálhatjuk azzal, amit itt és most a jelenben teszünk.

    Célom és hitvallásom, hogy a továbbiakban is tiszta szívvel tudjam átadni sok-sok gyermeknek ennek a csodálatos műfajnak, a TÁNCNAK a szeretetét.

    Baranyainé Paksa Eszter - balettmester és a koreográfiák készítője
    A tanszak zongora kísérője - Madácsi Miroszlava

    Fotó: Zács Ágoston

    Ajánlatunk


    zenés játék két részben

    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

    A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

    Ajánló


    A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016