• Program


    Nagy Bogi 21 akusztik // Esernyős

    Nagy Bogi 21 akusztik // Esernyős

    Nagy Bogi 21. születésnapja alkalmából akusztikus koncertet ad április 21-én Budapesten az Esernyősben, ahol egy közös ünneplésre készül veletek. Lesz torta, pezsgő és persze a dalok egyszál gitárral.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. április 21. péntek, 19:00

     

    Bogit a 2019-es DAL című műsorban énekelt Holnap című dalával ismerhette meg a nagyközönség, ahol a több, mint 400 induló közül végül az előkelő 4. helyezést érte el, amire a szakma is felfigyelt.

    Miután olyan dalszövegírókkal dolgozott együtt, mint Szepesi Mátyás (Konyha), Törőcsik Kristóf (Margaret Island), Bagossy Norbert és Bagossy László (Bagossy Brothers Company) vagy akár Molnár Ferenc Caramel, 2022 tavaszán megalapította saját zenekarát, aminek köszönhetően a koncerteken nagyzenekaros formációban szólalnak meg a dalok.

    Eddig egy kislemeze jelent meg Boginak Kezdet címen, valamint számos külön álló dala, de nem titkolt célja, hogy egy nagylemezt is letegyen az asztalra a közeljövőben.

    A mostani koncerten dalaik akusztikusan fognak megszólalni!

    Ajánlatunk


    Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke.

    Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

    Ajánló


    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016