• Program


  Aktuális előadások  Violin&Women show

  Nédó Olga Nívó-, Prima- és Kölcsey-díjas hegedűművész, a Magyar
  Vöröskereszt kulturális és jószolgálati nagykövete.

  Az általa képviselt klasszikus zenei műfajon kívül az igényes könnyűzene világában is otthonosan mozog. A musicalek, a filmzene- vagy az operett/opera irodalom gyöngyszemei is megtalálhatók repertoárjában. Művészi küldetésének tekinti a komolyzene népszerűsítését, hogy a közönség, és különösen a fiatalok felfigyeljenek a klasszikus zene szépségeire.
  A crossover stílussal teszi könnyedebbé a hangzásvilágát. Előszeretettel csempészi repertoárjába a magyar zenéket, hogy ezzel is népszerűsítse hazánkat.
  Bejárta Amerikát, Európát, és Kínában is megfordult már. Olyan hírességekkel lépett színpadra, mint Jose Cura, Richard Clayderman.
  Részt vett a 100 templomi jótékonysági koncertsorozatban is.

  2018-ban Andrási Attila, az Udvari Kamaraszínház alapítója/rendezője is felfigyelt a művésznő munkásságára, ezért szerepet ajánlott neki egyik művében, ahol végigkíséri az előadást zenéjével.
  Két lemeze jelent meg. Első lemeze, a Violin&Women 2018-ban aranylemez lett.
  Ezt követte második albuma, Favorite címmel, amin kedvenc dalai találhatók, többek között a Honfoglalásból egy részlet.

  A Favorite lemez fővédnöke Szinetár Miklós tanár úr a következő szavakkal
  méltatta a művésznőt:
  “Modern világunkban egyre fejlettebb a zeneművészek technikai oktatása, így egyre több a nagyszerű hangszeres előadó. Remek hegedűjátékos sok van a világon. De már kevesebben vannak, akik a hangszeres tudáson túl különleges egyéniségek is. Nédó Olga pedig ilyen rendhagyó jelenség.
  Sokarcú- “mindenevő”. Nem csupán kiválóan játszik hangszerén, de otthon van a show világában is.” Szinetár Miklós

  Az est vendége: Szabó Sipos Barnabás színművész

  Ajánló


  Jegyértékesítés 2021. december 1-től!

  Händel: József és testvérei – oratórium, HWV 59 (magyarországi bemutató)  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016