• Program


    Nefelejcs Színház - KIPPKOPP A FŰBEN

    Nefelejcs Színház - KIPPKOPP A FŰBEN

    Ki játszik ilyet, majd megmondom milyet! Fogócskázzunk itt a réten, szaladjunk, és kacagjunk! Fussunk, fussunk, kergetőzzünk, nem baj, ha elfáradunk! Kippkopp elindul a zöld réten, hogy játsszon egy nagyot. De vajon kivel? A szöcskékkel, vagy a hangyákkal, vagy a katicával? Minden kiderül a mese végére!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. november 5. szombat, 10:00

    Kippkopp a fűben - Bábszínház

    A Nefelejcs Színház zenés bábjátéka Marék Veronika meséje nyomán, Erdélyi Erika előadásában.

    Ki játszik ilyet, majd megmondom milyet!  Fogócskázzunk itt a réten, szaladjunk, és kacagjunk! Fussunk, fussunk, kergetőzzünk, nem baj, ha elfáradunk! Kippkopp elindul a zöld réten, hogy játsszon egy nagyot. De vajon kivel? A szöcskékkel, vagy a hangyákkal, vagy a katicával? Minden kiderül a mese végére!

    Az előadást 2,5 éves kortól mindenkinek ajánljuk.

    Ajánlatunk


    A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

    3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

    Ajánló


    A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    “Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016