• Program


  Nélküled

  Nélküled

  A történet egy meredélyi kastélyban játszódik. Egy üres kastélyban, amiben nincs más bútor, csak az emlékek, a történelem. Pedig egy ekkora grandiózus, üres teret bármire lehet használni. Mégis a főhős idegenvezetést tart. Megmaradt ereklyék között kalauzol minket fáradhatatlanul.

  Aktuális előadások  Solymos Tamás: Nélküled
  Monodráma egy felvonásban.

  Solymos Tamás Nélküled című írása egy történelmi, önismereti kalauz. Egy igazi magyar történet. Mit jelent egyáltalán az, hogy Magyar? Mi a Magyar? Ki a Magyar? Történelmünk, hitünk, hazaszeretetünk, panaszaink? Sok-sok minden.
  A történet egy meredélyi kastélyban játszódik. Egy üres kastélyban, amiben nincs más bútor, csak az emlékek, a történelem. Pedig egy ekkora grandiózus, üres teret bármire lehet használni. Mégis a főhős idegenvezetést tart. Megmaradt ereklyék között kalauzol minket fáradhatatlanul. Mi meg szépen bolyongunk vele. Ki érdeklődésből, ki a „nincs jobb okán”.

  Célunk az előadással elgondolkodni azon, hogy mi minden mellett sétálunk el a munkába sietve. Ősöreg, felújítottalan házak. Amikről nem csak a vakolat potyog, hanem a történelmünk is. A múltunk. Ami körbevesz minket. De nem ereszt. Mert már nem vesszük észre. Maximum néha felhasználjuk…

  Domokos Zsolt....... férfi fehérben
  Béres Miklós.......... Bandi

  Viktor Balázs – rendező
  Hodászi Ádám – dramaturg
  Solymos Tamás – író

  Ajánló


  Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a…

  Willy Loman egyre több időt tölt a múltban, képzelet és valóság határán. Pénzt…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016