• Program


  Nem félünk a farkastól

  Nem félünk a farkastól

  A huszadik századi amerikai drámairodalom egyik legismertebb darabját Székely Kriszta, a budapesti Katona József Színház rendezője állítja színpadra.
   több

  NEM FÉLÜNK A FARKASTÓL

  „Jó hozzám, de én legyalázom, megértő, én meg ellököm, megnevettet, erre azért is visszafojtom a röhögést, éjszaka úgy ölel, hogy… forrón ölel, én meg cserébe véresre harapom, minden játszmát megtanul egy pillanat alatt, ahogy variálom a szabályokat, és boldoggá tesz, de én meg nem akarok boldog lenni, pedig igazából boldog akarok lenni.”

  Martha és George, ötvenen túli értelmiségi házaspár, egy alkoholgőzös éjszakán vendégül látják George fiatal kollégáját, Nicket és feleségét, Honey-t. Ahogy Martha egyre szélsőségesebb állapotba kerül, a baráti ismerkedés feszült játszmává alakul, és a szemünk előtt tárul fel egy házasság bonyolult és szenvedélyes szövevénye. A huszadik századi amerikai drámairodalom egyik legismertebb darabját Székely Kriszta, a budapesti Katona József Színház rendezője állítja színpadra.

  A színdarab Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével kerül színre

  SZEREPOSZTÁS

  Martha: NÁDASY ERIKA 
  George: GÖRÖG LÁSZLÓ Jászai-díjas
  Honey: CZAKÓ JULIANNA
  Nick: PAPP ENDRE 

  Díszlet- jelmeztervező: PALLÓS NELLI
  Dramaturg: SZABÓ-SZÉKELY ÁRMIN
  Súgó:MÁRTON B. ANDRÁS
  Ügyelő-Rendezőasszisztens: PERÉNYI LUCA

  Rendező: SZÉKELY KRISZTA

  Ajánló


  Két este Szabados Ágival, ahol az irodalom és az önismeret a szervezőelv. Első…

  Nyáron három alkalommal ismét Mozikert a MOMkult szabadtéri színpadán! Vetítések: július 28., kedd,…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016