• Program


  Nemzeti Lovas Színház: Mátyás az igazságos

  Nemzeti Lovas Színház: Mátyás az igazságos

  CSALÁDI ROCKOPERA
  Esőnap: augusztus 13.

  A Nemzeti Lovas Színház ez alkalommal is a magyar történelem egyik legendás nagy alakjának történetét dolgozza fel ebben a nagyszabású új magyar családi rockoperában. Mátyás királyt Magyarország legnépszerűbb királyaként emlegetik, akinek talán történelmünk során először sikerült úgy felvirágoztatni hazánkat, hogy azt európai mércével mérve is elismerték.

  A darab Kinizsi Pál és Mátyás király barátságán keresztül, a fiatalok számára is közérthetően, a róla szóló legendás mesék elemeiből táplálkozva, rendkívül látványos módon mutatja be a történelmi eseményeket.

  Fülbemászó dallamok és megható jelenetek váltják egymást, miközben vágtáznak a paripák, folyik a harc földön és lovon, és kibontakoznak a történet szálai, melynek kicsik és nagyok számára is üzenetet hordoznak. A kifejezetten családoknak szóló új magyar rockopera történelmi vonatkozásában és sokszínűségében is felejthetetlen élmény és kitűnő szórakozás felnőtteknek, gyerekeknek és persze mindenkinek, aki a lovakat szereti.

  Főbb szerepekben:

  Pintér Tibor , Papadimitriu Athina/ Lőrincz Andrea, Makrai Pál, Mohácsi Márk, Bencze Sándor, Ambrus Izabella/Bányavölgyi Donáta, Virsinszki Zoltán, Dancs János
  továbbá a Nemzeti Lovas Színház tánckara, lovasai és akadémistái valamint a Szigetszentmiklósi Sziget Színház musical stúdiósai és táncművészei. 

   

  Jegyár: 5500 Ft, 4500 Ft

   

   

  A műsor- és szereplő változtatás jogát fenntartjuk!

   

  Ajánló


  Puccini utolsó és talán legcsodálatosabb műve, egyben első mesealapú operája középpontjában az izzó,…

  1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt,…

  A legújabb európai turnéja keretében Budapestre is ellátogat az amerikai EVANESCENCE, 2019. szeptember…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016