• Program


  NEMZETI VÁGTA A HŐSÖK TERÉN 2020

  NEMZETI VÁGTA A HŐSÖK TERÉN 2020

  Zárt kapuk mögött rendezik meg az idei Nemzeti Vágtát

  A biztonság a legfontosabb! Hosszas mérlegelés után a Nemzeti Vágta Szervezőbizottsága úgy döntött, hogy zárt kapuk között szervezik meg a 13. Nemzeti Vágtát, október 10-11-én a Hősök terén.  több

  Zárt kapuk mögött rendezik meg az idei Nemzeti Vágtát

  A biztonság a legfontosabb! Hosszas mérlegelés után a Nemzeti Vágta Szervezőbizottsága úgy döntött, hogy zárt kapuk között szervezik meg a 13. Nemzeti Vágtát, október 10-11-én a Hősök terén.

  A Vágta szervezői számára eddig is a versenyzők, a közönség és a lovak egészségének védelme volt a legfontosabb szempont, ez most a koronavírus-járvány okozta helyzetben hatványozottan kiemelt szemponttá vált.

  A zárt kapus megmérettetés két napos programja az elmúlt évekhez hasonlóan színes lesz, az érdeklődők a Duna Televízió csatornán, valamint a mediaklikk.hu-n kísérhetik majd figyelemmel az élő adásokat, streamelt tartalmakat.

  Az online megvásárolt belépőjegyek árát az InterTicket Kft. automatikusan visszatéríti. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

  Ajánló


  az Élőkép Színház előadása keleti ihletésű, vizuális és taktilis élményt nyújtó előadás halottak…

  Csehov összes művében tetten érhető az író mély emberismerete és utánozhatatlan humora. A…

  Pál Feri római katolikus pap, mentálhigiénés szakember, aki sajátos előadásmódjával és témáival, rengeteg…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016