• Program


    Nemzetközi Kórusgála

    Nemzetközi Kórusgála

    Két év kényszerű szünet után, 2022. július 1. és 3. között negyedik alkalommal valósul meg a nemzetközi kórusfesztivál, melyet jó szívvel ajánlunk családoknak, iskolásoknak, illetve a kóruszene szerelmeseinek, hiszen itt mindenki megtalálja az érdeklődésének megfelelő zenei csemegéket. Rendezvényünk egy olyan kórustalálkozó, amelynek programján gálakoncertek, közös éneklések szerepelnek, így mutatva meg a világnak a kórusmozgalom létét, életképességét.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. július 1. péntek, 20:00

    Nyitóhangversenyünkön meghallgathatja Európa kóruszenei élvonalába tartozó kórusainak produkcióit, majd a műsor második felében Orff Carmina buránájának első része csendül fel, mely örömteli ugyanakkor misztikus hangulatával a tavasz eljövetelét, a szerelem és az életöröm elementáris erejét hirdeti.

    Közreműködők:

    Hrvatsko pjevačko društvo “Lipa” (Horvátország) – Vezényel: Valerija Fischbach

    Adam Mickiewicz University Chamber Choir Poznań (Lengyelország) – Vezényel: Krzysztof Szydzisz

    Nova Gorica Chamber Choir (Szlovénia) –Vezényel: Ambrož Čopi

    Nyíregyházi Cantemus Gyermekkar – Vezényel: Szabó Dénes

    Bat Kol (Izrael) – Vezényel: Anat Morag

     

    Orff: Carmina burana

     

    Budapesti Akadémiai Kórustársaság

    Bizják Dóra, Zentai Károly - zongora

    A Budafoki Dohnányi Zenekar ütőhanszeres művészei

    Vezényel: Hollerung Gábor

     

    Ajánlatunk


    A közelmúltban elhunyt, 80 esztendeje született zeneszerző emlékére rendezett koncerten egy korai elektronikus zenei kompozíciója és egy kései kórusműve mellett olyan darabjai hangoznak el a hazai jazzélet kiemelkedő művészeinek előadásában, amelyek szoros kapcsolatot ápolnak a jazz-zel és az improvizatív zenével.

    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

    Dubrovay László Faust, az elkárhozott című táncdrámájának ősbemutatója a Müpában valósult meg 2016-ban, a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében. A Goethe remekműve által ihletett nagyszabású produkció a 2023/24-es évadban debütált a Pécsi Nemzeti Színház nagyszínpadán, 2024-ben pedig újra színre kerül a Müpa Fesztivál Színházában.

    Ajánló


    A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

    Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016