• Program


  Nikola Tesla - Végtelen energia -TBG Production

  Nikola Tesla - Végtelen energia -TBG Production

  A mórahalmi Patkó Lovas és Szabadtéri Színház az országban egyedülálló módon egy olyan több funkciós nyári szabadtéri színházi tér, melyben a szabadtéri színházi, koncert, cirkuszi és táncszínházi produkciók épp úgy helyt kapnak, mint a Nemzeti Lovas Színház lovas színházi produkciói.

  Az előadások a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseket szabályzó kormányrendeleteknek megfelelően látogathatóak.

  Patkó Lovas és Szabadtéri Színház, Mórahalom

  A 2015-óta működő nyári szabadtéri játszóhelynek a Futó-Dobó Lovasközpont fedett lovardája ad otthont, mely lehetővé teszi, hogy az időjárástól függetlenül kényelmes, és igényes szórakozási lehetőségként előadásonként, közel 1000 néző élvezhesse hazai és határon túli színházi produkciókat és nagy koncerteket.

  Nikola Tesla – Végtelen energia

  Nikola Tesla kétségtelenül minden idők egyik legkitűnőbb lángelméje, akinek zsenialitását csak Arisztotelészéhez, valamint Leonardo da Vinciéhez hasonlíthatjuk, az egész világunkat átalakító találmányait pedig már kortársai is a kerék és az egyiptomi piramisok jelentőségéhez mérték.  Főként Tesla felfedezéseinek és szabadalmainak köszönhető, hogy az elmúlt évszázad során az elektronikai eszközök a mindennapjaink nélkülözhetetlen részévé válhattak, hiszen példának okáért az okos telefon vagy a vezeték nélküli elektromos töltés alapelveit is elsőként személyesen maga, Tesla fektette le. A két felvonásos, lendületes és rendkívül látványos zenés darab amellett, hogy ragyogó szórakozást ígér, segíthet új oldaláról megismerni a mára közismert név mögött rejtőző csodálatos zseni elmét!

  Rendező: Radó Denise
  Kreatív ötletgazda: Vona Tibor
  Arculat, kreatívok, grafikus: Tóth Attila
  Fénytechnika: Menüett Productio

  Főbb szerepekben:
  Nikola Tesla: Pesák Ádám / Ódor Kristóf / Mikola Gergő
  Szigeti Antal: Szabó Máté / Kovács Áron / Mikola Gergő
  Szigeti Adél: Békefi Viktória / Bori Réka / Györfi Anna / Magyar Viktória
  Thomas Alva Edison: Szomor György / Lux Ádám
  Duka Tesla/Sarah Bernhardt: Janza Kata / Füredi Nikolett / Györfi Anna / Bori Réka
  George Westinghause: Kautzky Armand / Gerdesits Ferenc
  Bacherol/Lenin: Gerner Csaba / Maday Gábor

  Ajánló


  A veszprémi Csermák Antal Zeneiskola növendékeiből álló, többszörösen is versenygyőztes Gárdonyi Ifjúsági Kamarazenekar…

  Csajkovszkij: Hegedűverseny Saint-Saëns: II. szimfónia Lendvay József – hegedű Budafoki Dohnányi Zenekar Vezényel:…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016