• Program


    Női szemmel: Erzsébet, a világ egyik legszebb asszonya
    2

    Női szemmel: Erzsébet, a világ egyik legszebb asszonya

    1854. április 24-én felzúgtak Bécs harangjai: ekkor vezette oltár elé Ausztria császára a tizenhat éves Erzsébet bajor hercegnőt. Ferenc József elsők között ismerte fel Sisi szépségét, pedig akkoriban még Ludovika, az édesanya is aggódott, hogyan tudja majd férjhez adni a leányát.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. január 13. csütörtök, 18:00

    Amikor Erzsébet megtudta, hogy őt választotta a császár, állítólag ezt mondta: „Csak azt nem értem, hogyan gondolhatott rám? Hiszen olyan fiatal, olyan jelentéktelen vagyok.”

    Hamarosan viszont tolongani kezdtek a bécsiek, hogy megpillanthassák az ifjú császárnét, valahányszor kilovagolt a Práterbe. Ferenc József imádta a feleségét, és igyekezett mindent megtenni, hogy boldoggá tegye őt, ez viszont nem akadályozta meg abban, hogy más nők hálószobáját is felkeresse. Hogyan viselte az ifjú császárné a megcsalást, és mivel járult ez hozzá ahhoz, hogy rádöbbenjen saját vonzerejére?

    Miben rejlett Erzsébet szépsége, amelyet a kortársak szerint egyetlen egy fénykép vagy festmény sem tudott teljesen visszaadni? Hogy nézett ki valójában a császárné-királyné? Tényleg keveset mosolygott és rosszak voltak a fogai? Miért kezdte elrejteni az arcát a kíváncsi tekintetek elől?

    Milyen praktikákat vezetett be Sisi a szépsége és fiatalsága megőrzésére, és mit hasznosíthatnak ezekből a mai kor asszonyai?

    A program hossza: kb. 90 perc

    Ajánlatunk


    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

    Ajánló


    Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016