• Program


  Nők az idegösszeomlás szélén

  Nők az idegösszeomlás szélén

  Temperamentumos, latinos zene és igazi mediterrán életérzés a színpadon. A női lelket félelmetesen ismerő szerzők műve a világ egyik legszebb – és legváltozatosabb – alkotóeleméről: a NŐről.

  Aktuális előadások
  NŐK AZ IDEGÖSSZEOMLÁS SZÉLÉN

  musical

   

  Pedro Almodóvar filmje alapján 

  Szövegkönyv: Jeffrey Lane

  Zene és dalszövegek: David Yazbek

  Fordította: Varró Dániel

   

  Pedro Almodóvar a film világába a musicalnek alapjául szolgáló filmmel robbant be 1988-ban, és rögvest 25 különböző díjat be is zsebelt. A sajátosan, ugyanakkor végtelen kedvességgel hangolt fordulatos történet lányokról, asszonyokról, elhagyott és elhagyás előtt álló nőkről. Mindnek legalább két ellensége van: a férfi, valamint (minimum) egy másik nő. A musicalben jóakarók, ellenségek és nők minden mennyiségben, hol gyalog, hol taxival kergetik érzelmeiket, háttérben a reklámfilm-forgatások kaotikus világa, rögzítőkön hagyott telefonüzenetek sora, na meg nyugtatók a turmixgépben. Temperamentumos, latinos zene és igazi mediterrán életérzés a színpadon. A női lelket félelmetesen ismerő szerzők műve a világ egyik legszebb – és legváltozatosabb – alkotóeleméről: a NŐről.

   

  Szereplők: 

  Pepa - Sári Évi / Nádasi Veronika

  Ivan - Buch Tibor

  Lucia Fésűs Nelly / Janza Kata

  Carlos - Dósa Mátyás / Krajnik-Balogh Gábor

  Candela Molnár Gyöngyi

  Paulina - Kovács Lotti

  Marisa Csáki Edina

  Taxisofőr - Nagy Balázs / Pesák Ádám

  Orvos / Főfelügyelő / Bíró - Pál Tamás

  Házfelügyelőnő 1 / Házfelügyelőnő 2 / Christina - Zorgel Enikő

  Nyomozó / Rendező - Monori Dominik

   

  LátványtervezőZöldi Z. Gergely

  Zenei vezetőNyitrai László

  KoreográfusBakó Gábor 

  Rendező: Tasnádi Csaba 

  A színdarab bemutatását Magyarországon a Music Theatre International (Europe) (www.mtishows.co.uk) és a Theatrum Mundi Színházi és Irodalmi Ügynökség (www.theatrum-mundi.hu) között létrejött megállapodás tette lehetővé.

  Ajánló


  A remek zenékkel fűszerezett vígjáték az ismert szerzőpárostól, garantált szórakozást nyújt a kikapcsolódni vágyó nézőknek.

  December eljövetele nemcsak a tartós hideg beköszöntét jelenti, hanem az ünnepi fényekbe öltöztetett utcákat, a karácsonyi vásárok forgatagát és a…

  Bess Wohl friss darabja megértéssel és humorral beszél a szeretet vad, kiszámíthatatlan és sosem múló természetéről. A színdarabot Magyarországon a…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016