• Tytuł


    Wybierz termin



    Glutén-, cukor-, tej-, és tojásmentes recepteket keresel?
    Ráadásul örülsz, ha gyorsan, könnyen elkészítheted, és a kreativitásodat is kibontakoztathatod?
    Gyere el Szikra Dávid nyersvegán séfünk ételkészítő workshopjára, és máris nekilátunk az alkotásnak!

    Rengeteg tippet, szempontot, inspirációt kaphatsz a Napfényes Étterem séfjétől, ráadásul az elkészített finomságokat közösen elfogyasztjuk.
    Ha egészségmegőrzés, vagy gyógyulás céljából végeznél nyerskúrát, akkor is itt a helyed.

    MENÜ:
    Thai currys-kókuszos leves
    Pizza Marinara
    Cukkinispagetti bolognai szósszal
    Répa-cékla burger coleslow-val
    Kókuszgolyó

    Miért jó a nyersvegán étrend?
    - eszköz az egészséghez, így a teljes élethez
    - kúraszerűen alkalmazható: a szervezet megtisztul, és segíti a gyógyulást krónikus, akár daganatos betegség esetén
    - a léböjt koplalásmentes alternatívája méregtelenítésre (3 nap / 1 hét / 1 hónap)
    - glutén-, cukor-, tej-, és tojásmentes ételek és édességek széles tárháza
    - gyorsan, kreatívan elkészíthető ételek
    - könnyebbé és frissebbé tesz
    - tudatos összeállítással, mozgás mellett segít a fogyásban
    - növeli az immunitásodat élő enzimek és vitamindús alapanyagok bevitele által
    - béltisztító, rostgazdag
    - laktózmentes tejek variációi
    - ökológiai lábnyomodat csökkented vele, mivel alacsony energiaigényű

    Miért válaszd a napfényes nyersvegán főzőworkshopot?
    - szabadon alkothatsz, hibázhatsz
    - bátorságot nyersz a kísérletezéshez
    - oldott, vidám hangulat, az új ötletekre fogékony légkör
    - az este során folyamatos kérdezz-felelek

    Hívd el a barátaidat, ismerőseidet, csapatépítőnek is kiváló program!
     

    A workshop szakmai vezetője, Szikra Dávid nyersvegán séf:
    - 15 éve fejleszti a nyersvegán vonalat a Napfényes Étteremben
    - 10 éve tart tanfolyamot nektek
    - daganatos betegeket kísér a gyógyulás útján
    -  élvezhetővé teszi számodra a méregtelenítés és tisztulás folyamatát
     
    PROGRAM:
    A nyers táplálkozás ismérvei
    Anyagismeret: alapanyagok, ételpárosítások, áztatás-csíráztatás-aktiválás, fehérje-szénhidrát-zsír ideális aránya
    Alapanyagok beszerzése
    Konyhatechnológiai alapismeretek, vásárlási tanácsok gépek, eszközök választásához (turmixgép, aszaló, daráló)
    Egyéni és csoportos ételkészítés
    Közös vacsora

    A menü változtatásának jogát fenntartjuk!
    Korhatár: 15 év.

    SZERETETTEL VÁRUNK!
    Szikra Dávid nyersvegán séf és a Napfényes Főzőworkshopok munkatársai


    Friss házi limonádé, hűsítők, pogácsa – fent, az Étteremben pedig jobbnál jobb vegán ételek várnak. Ebédelj vagy vacsorázz, lazíts nálunk!

    Kösd össze esti programodat egy finom est-ebéddel vagy vacsorával: a belépő az esemény napján 20% kedvezményre jogosít a Napfényes Étteremben (a cukrásztermékek kivételével ), ahol Kovács Zoltán vegán séf finomságaival várjuk kedves Vendégeinket.
    Ez a kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható.

    Asztalfoglalás telefonon és online: 06-20-311-0101
    https://reservours.com/v2/napfenyesetterem/tablereservation

    Műsorainkat 14 éven felülieknek ajánljuk.

    Proponujemy również


    NEMZETKÖZI ROVARBÖRZE - 2025 ŐSZ 2025. november 9-én, vasárnap 9-15 óra között kerül megrendezésre a KMO-ban, az őszi Nemzetközi Rovarbörze.

    Szinetár Dóra ezen az estén kiáll a nézők elé és elmeséli az életét. Nem úgy, ahogy mások megírták, hanem úgy,…

    Aranyosi Péter önálló estjében közéleti kérdéseket boncolgatva elmeséli, hogyan is boldogul egy magafajta ötvenes a felgyorsult, közösségi oldalakkal és PIN…

    Uwaga! Czas sesji koszyka wkrótce wygaśnie!
    pozostało czasu:
    00:00

    pozycji w koszyku

    suma:


    Czas sesji upłynął. Aby dokonać zakupu biletów należy je ponownie dodać do koszyka.





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016