• Program


    NYESŐ MARI Klubkoncert

    NYESŐ MARI Klubkoncert

    Műsoron új és rég elfeledett Nyeső Mari dalok egy szál gitárral.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. június 10. szombat, 19:30

    NYESŐ MARI Klubkoncert

    "Énekel, hol mint egy varázsló boszorkány, hol rekedten, mint egy jazzénekes, hol gyermeki tisztasággal, és közben ujjai varázslatosan táncolnak a gitáron. néha úgy érzed, ezt te is el tudnádmondani, énekelni, mert olyan "egyszerű", annyira ott születnek, különben is "alkotótársak" vagytok; végső soron a te érzéseidet, kételyeidet fogalmazza meg vállalható iróniával, kikacsintás nélküli kikacsintással; mert olyan pillanatokat teremt, hogy, mi, a nézők, mindannyian barátok leszünk, mert már nincsenek titkaink.
    Ott ül Mari a színpadon, sárga, vörös, kék, zöld fények ölelik körül, no meg mi, a nézők, és feloldódunk. Otthon vagyunk, biztonságban vagyunk. "Kicsomóztad az idegeimet" mondta közülünk valaki. Valóban terápiás est volt. Köszönet érte... "
    (Galántai Erzsébet írásából)

    Ajánlatunk


    A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Ajánló


    Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

    2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016