• Program


    O/ENCIA Mona Danival

    O/ENCIA Mona Danival

    Mesék és zenék mindenen túlról
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: április 6. szombat, 11:00

    Az opera és a balett világának leglátványosabb szereplői az énekesek, a táncosok és a zenei kíséretet adó zenekari muzsikusok. De az opera és a balett sokkal több ennél! Rengeteg olyan segítő kéz szorgoskodik a színfalak mögött, amelyeket a közönség sosem lát. Számos olyan kolléga munkája szükséges a csoda létrejöttéhez, akikről sajnos túl kevés szó esik. Ők az OPERA láthatatlan hősei, az O/ENCIA Mona Danival idei évadának főszereplői. Ezek a nélkülözhetetlen szakemberek most előtérbe lépnek, és a művészekkel, valamint a sorozat házigazda-zenetörténészével karöltve interaktívan mutatják be, mi fán terem a súgó, a díszletfestő, az öltöztető vagy akár a kellékes.

    Mesélő: Mona Dániel
    Rendező: Harangi Mária

    Ajánlatunk


    Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

    Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

    Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és bensőséges. César Franck d-moll szimfóniája pedig a belga származású francia szerző német komolyságot árasztó opus magnuma.

    Ajánló


    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016