• Program


    OLÁH IBOLYA: NŐI POSTA

    OLÁH IBOLYA: NŐI POSTA

    2018-ban jelent meg Presser Gábor: Voltam Ibojka című Cd-je, amelyen Oláh Ibolya énekel 28 verset, 11 szerzőtől. A Cd anyaga nem pusztán koncertet, inkább színházi interpretációt kíván, így született meg a Női posta.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. december 13. kedd, 19:00

    NŐI POSTA
    OLÁH IBOLYA SZÍNHÁZKONCERTJE
    dallevelek

    Zenészek: Födő Sándor, Furák Péter
    Rendezte: Bíró Kriszta
    Zeneszerző: Presser Gábor

    2018-ban jelent meg Presser Gábor: Voltam Ibojka című Cd-je, amelyen Oláh Ibolya énekel 28 verset, 11 szerzőtől. A Cd anyaga nem pusztán koncertet, inkább színházi interpretációt kíván, így született meg a Női posta.

    Valahol van egy nagy, központi, szív-panasziroda. Talán egy égi főpostán, ahol mindenkit meghallgatnak. Ott ül-áll-beszél-énekel egy nő, akit, mondjuk, Ibolyának hívnak. Ma ő van szolgálatban ebben a hivatalban.

    A sok panaszra orvosság nincs. Feloldás – talán.

    Ajánlatunk


    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

    A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

    Ajánló


    Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

    Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016