• Program


    OMEGA "NAPLEMENTE" EMLÉKKONCERT

    OMEGA "NAPLEMENTE" EMLÉKKONCERT

    2023 augusztus 2-án az Omega „Naplemente” emlékkoncerten idézzük fel az emblematikus zenekar legkedveltebb slágereit és egyedülálló zenei világát.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 2. szerda, 21:00

    Omega „Naplemente” emlékkoncert
    koncert

    Fellépők:
    Király Linda, Bolyki Balázs és a Bolyki Soul & Gospel kórus; Szabó Győző, Lepés Gábor (Lepe),
    Feke Pál; Debreczeni Ferenc (Ciki), Omega Testamentum Zenekar, Omega Szimfonik Zenekar

    A feledhetetlen Omega-dallamok újra birtokba veszik az újszegedi színpadot 2023 nyarán. Augusztus 2-án az Omega „Naplemente” emlékkoncerten idézzük fel az emblematikus zenekar legkedveltebb slágereit és egyedülálló zenei világát. Debreczeni Ferenc „Ciki”, az Omega Testamentum Zenekar és az Omega Szimfonik Zenekar mellett olyan neves fellépők szólaltatják meg – olykor egészen újszerű hangszerelésben - a népszerű dalokat, mint Király Linda, Bolyki Balázs és a Bolyki Soul & Gospel kórus, Szabó Győző, Lepés Gábor „Lepe” és Feke Pál.

    Nosztalgiázzon velük a Szabadtéri Játékokon!

    Ajánlatunk


    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

    Ajánló


    Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar…

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016