• Program


  OMNE TRINUM EST PERFECTUM - Felsmann Tamás kiállítása - 2020. szeptember 4. - október 1.

  OMNE TRINUM EST PERFECTUM - Felsmann Tamás kiállítása - 2020. szeptember 4. - október 1.

  OMNE TRINUM EST PERFECTUM

  Felsmann Tamás tervezőgrafikus-művész kiállítása

   

  2020. szeptember 4. – október 1.

   

  Felsmann Tamás DLA Munkácsy Mihály-díjas tervezőgrafikus-művész megkerülhetetlenül fontos szereplője a magyar tervezőgrafikai életnek, valamint a képzőművészeti felsőoktatásnak. Életművét fantasztikusan artisztikus, intellektuálisan kifinomult, bravúros grafikai megoldások, és szinte befogadhatatlan részletgazdaság jellemzik. Alkotásaiban az építészeti, geometrikus formanyelv mellett a másik visszatérő téma a nemzeti kötődés, a magyar és egyetemes kultúra, valamint történelem iránti tisztelet, a polgári értékek megjelenítése. Művészi munkásságát számos nemzetközi és hazai díjjal ismerték el, többek között hat alkalommal érdemelte ki az Országos Tervezőgrafikai Biennále fődíjait.

   

  Helyszín: Hegyvidék Galéria, 1126 Budapest, Királyhágó tér 10.

   

  A kiállítás megtekintése regisztrációs jegy (200 Ft) megvásárlásával lehetséges, 2020. szeptember 4-től október 1-ig, keddtől péntekig 10:00–18:00, szombaton 10:00–14:00 között.

   

  Jegyek kaphatók, illetve regisztrálni a hegyvidekgaleria.jegy.hu oldalon, valamint a MOMkult jegypénztárában (1124 Budapest, Csörsz utca 18.) és a Hegyvidék Galériában (1126 Budapest, Királyhágó tér 10.) lehetséges.

   

   

   

   

  Ajánló


  Opera-musical két felvonásban, magyar nyelven, magyar és angol felirattal Színpadi ősbemutató

  A Szépség és a Szörnyeteg a Disney egyik legsikeresebb, legelbűvölőbb meséje, az első…

  Egy nő és négy férfi története az I. Világháború idején játszódik Bécsben illetve…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016