• Program


    Aktuális előadások



    Rendező: Christopher Nolan

    Szereplők: Cillian Murphy, Matt Damon, Emily Blunt, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Rami Malek, Jack Quaid, Kenneth Branagh, Scott Grimes

    amerikai-angol életrajzi dráma, történelmi film, 180 perc, 2023

    angol nyelven, magyar felirattal

     

    A Christopher Nolan által írt és rendezett nagyszabású thriller berepíti a nézőt abba az izgalmas paradoxonba, amit az a rejtélyes férfi élt át, aki megkockáztatta, hogy elpusztítja a világot, azért, hogy megmentse azt.

    A film J. Robert Oppenheimer fizikusról szól, aki kollégáival - köztük a magyar származású Teller Edével és Szilárd Leóval - a Manhattan Terv vezetőjeként az első atomfegyver létrehozásáért felelős. A találmány a II. világháborúban megváltoztatta a történelem menetét, és a bombának köszönhető valószínűleg az is, hogy a 20. század második felében a két nagy szuperhatalom szembenállása, a hidegháború nem fajult valódi fegyveres konfliktussá.

    A film Kai Bird és a néhai Martin J. Sherwin Pulitzer-díjas könyve, az Amerikai Prométheus: J. Robert Oppenheimer diadala és tragédiája alapján készült.

    Forgalmazó: UIP-Duna Film

    Ajánló


    A mesék nélkülöznek minden öncélú erőszakot, szándékuk szerint „szépre-jóra” tanítanak, a legkisebbek számára is jól követhetőek, jól befogadhatóak.

    Robot Dreams francia animációs vígjáték, 102 perc, 2023 némafilm magyar felirattal

    Magyar nyelven, felirat nélkül A vetítést megelőző és az azt követő beszélgetés magyar nyelven zajlik.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016