• Program


    Orgona séta

    Orgona séta

    A program gyülekezőhelye: Szegedi Dóm Látogatóközpont fogadótere.
    Időtartam: 90 perc
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. június 17. szombat, 10:30

     

    Sétánk során a Szegedi Dóm építéstörténete mellett a templom 1928-1930 között épült, az Angster gyár által készített, akkor Európa harmadik legnagyobb templomi orgonájaként megszólaló „hangszerek királynőjének” történetével ismerkedhetünk meg. Az építéstörténeti bevezetést követően a kórusról hallgathatjuk meg a Dóm híres orgonáját, melyet Nagy Péter orgonaművész szólaltat meg.

    Információ:

    A program előzetes regisztrációhoz és jegyváltáshoz kötött.

    Jegyár 2500 HUF/fő

    Jegyváltás a Szegedi Dóm Látogatóközpont jegypénztárában (6720, Szeged Dóm tér 16.) vagy a jegy.hu internetes felületen.

    Regisztrációs e-mail cím: domlatogatokozpont@gmail.com

     

    A Szegedi Dóm Látogatóközpontban

    Cím: Szeged, Dóm tér 16.

    Honlap: www.domlatogatokozpont.hu

    Tel.: +36-20/220-7227

     

    E-mail: domlatogatokozpont@gmail.com

    Ajánlatunk


    A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

    Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

    Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

    Ajánló


    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016