• Program


    ÓRIÁSLÁB-FOCI SZÍNES ŐRÜLTSÉGEKKEL / Csoportos program
    3

    ÓRIÁSLÁB-FOCI SZÍNES ŐRÜLTSÉGEKKEL / Csoportos program

    A résztvevők ebben a játékban ugyan nem kapják fel a nyúlcipőt, azonban óriási méretű foci cipőbe bújnak. Az őrületes játék célja, hogy a csapatok ezekben a túlméretezett és az ügyességet meglehetősen nehezítő cipőkben játszanak többféle labdajátékot, például focit!  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    ÓRIÁSLÁB-FOCI SZÍNES ŐRÜLTSÉGEKKEL

    A résztvevők ebben a játékban ugyan nem kapják fel a nyúlcipőt, azonban óriási méretű foci cipőbe bújnak. Az őrületes játék célja, hogy a csapatok ezekben a túlméretezett és az ügyességet meglehetősen nehezítő cipőkben játszanak többféle labdajátékot, például focit!

    A méretes cipőhöz gigalabda is jár, ami saját lábtechnika koreográfiák kitalálásához vezet, amelyeken a mókás kedvű közönség a figurák kitalálójával együtt jól szórakozhat. Gigagabalyodás vagy hosszúlépés-trükk, itt minden helyzet elképzelhető. Az óriáscipőkhöz (BigFootBall) óriás nevetés jár ajándékba.
    A 6 fős csapatok körmérkőzéses meccs keretében dolgoztatják meg az ellenfelet és a rekeszizmokat.

    Csoportoknak, kisebb társaságoknak ajánljuk!
    A túra indulási időpontja:
    High-Tech Sportok Bázisa 1. - 09.00-17.00 óra között, előre egyeztetett időpontban.
    Programidő: 2 óra
    Nehézségi szint: 2. - kezdő
    Létszám: 8-30 fő
    Korhatár: 8-99 év
    Szezon: egész évben

    Ajánlatunk


    A jazz, blues, rock és funk iránt egyaránt fogékony gitáros, Mike Gotthard ezen a novemberi estén saját jazz-rock világába hívja közönségét, ahol a hangszereké és a dallamoké a főszerep. A koncert gerincét legújabb szólóalbuma, a Sensual Brutality anyaga alkotja, de első lemeze, az Intellectual Brutality már ismert kompozíciói is elhangzanak.

    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Ajánló


    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

    Fenyő Miklós – Tasnádi István: MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016