• Program


    Orosz Zoltán harmonikaművész szóló koncertje

    Orosz Zoltán harmonikaművész szóló koncertje

    Előadó: Orosz Zoltán – Artisjus- és eMeRTon-díjas harmonikaművész

    www.zoltanorosz.com

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: április 19. péntek, 19:00

    Orosz Zoltán harmonikaművész hangszerének egyik legsokoldalúbb és legkeresettebb művésze. A világ számos pontján koncertezett már, Szingapúrtól Szibériáig, Kanadától Indiáig, Skandináviától Amerikáig mindenhol fergeteges sikereket aratva, a legnagyobb koncerttermektől a sportcsarnokokon át a szabadtéri fesztiválok színpadain egyaránt.
     
    A művész zenei érdeklődése rendkívül összetett, a klasszikus zenétől a népzenék világán át a jazzig megannyi stílusban egyformán otthonosan mozog, így koncertjein a legkülönbözőbb zenei stílusokkal ismerkedhet meg a közönség.
     
    E zenei sokszínűségnek köszönhetően munkásságának meghatározó eleme a zenei stílusok újragondolása, sajátos értelmezése, egyéni hangszerelési elemekkel való fűszerezése, bemutatva mindazt az árnyaltságot, dinamikát és szenvedélyt, ami e hangszert s megszólaltatóját jellemzi.
     
    A műsorban elhangzanak magyar népdalfeldolgozások, különleges hangszerelésekben, Francia sanzon, orosz cigánydal, argentin tangó, világzene, jazz, filmzene, valamint nagy hangsúlyt kap a délszláv népzene, hiszen Orosz Zoltán bácsalmási származása miatt e műfaj különösen sokat jelent a művész számára. A Balkán zenéjét jazzes elemekkel, friss hangszereléssel világzenei rangra emelve szólaltatja meg a koncerten, így a népzenére épülő darabokban meghatározó szerep jut az improvizációnak.
     
    Thüringer Allgemeine: " Orosz Zoltán a világ legjobb harmonikaművészeinek egyike... amikor végre a színpadra lépett... hirtelen ő lett az est királya. Már tíz másodperc után a lábainál hevert a közönség..."
    Holger Wetzel / 2016. augusztus 01. / Thüringer Allgemeine
     
     
    Előadó: Orosz Zoltán – Artisjus- és eMeRTon-díjas harmonikaművész
     
    www.zoltanorosz.com

    Ajánlatunk


    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    A Budai Sas-hegy Természetvédelmi Terület  Látogatóközpontja minden korosztály számára tartogat izgalmakat.

    1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy... karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

    Ajánló


    Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016