• Program


  Orpheum Madams

  Orpheum Madams

  A swing-korszak ikonikus dalai három énekesnő és egy öttagú zenekar tolmácsolásában. Tisztelgés Irving Berlin, Cole Porter, Duke Ellington, és más sikerszerzők előtt, akik a füstös jazzkocsmák és a Broadway között keresték, vagy találták meg a szerelmet.

  Békebeli zenék a Szindbádban!
  Orpheum Madams: Swing & Love

  Orpheum Madams néven 2019 nyarán új zenekari formáció tűnt fel a vokális jazz szempontjából addig fehér foltnak számító Szabolcs megyében. A jeles alkalomra a nyíregyházi Bencs Villában került sor, melyet később számos sikeres koncert követett egészen a pandémia kitöréséig.

  Csaknem egy év várakozás után a csapat új repertoárral és immár nyolc állandó taggal tér vissza a színpadra, hogy a közös otthoni zenebonák után végre a nagyközönség előtt is megidézzék a swing-korszak békebeli hangulatát. A világon a legtöbbek számára Ella Fitzgerald és Frank Sinatra lemezeiről ismert romantikus slágereket ezúttal Dézsi Darinka, Nyomtató Enikő színművészek (Móricz Zsigmond Színház), valamint Maródi Tímea énekesnő közös előadásában élvezheti a közönség. Nyíregyháza legújabb koncerthelyszínén, a Szindbád szabadtéri színpadán.

  Az új tagok, Szántó Sándor (dobok) és Horányi Tamás (zongora) mellett klarinéton továbbra is Ignácz László, nagybőgőn Simon László, gitáron Karap Zoltán játszik.

  Orpheum Madams: Swing & Love

  A swing-korszak ikonikus dalai három énekesnő és egy öttagú zenekar tolmácsolásában. Tisztelgés Irving Berlin, Cole Porter, Duke Ellington, és más sikerszerzők előtt, akik a füstös jazzkocsmák és a Broadway között keresték, vagy találták meg a szerelmet. Emlékezés a békeidőkre, a női énekes géniuszokra: Ella Fitzgeraldra, Billie Holiday-re, Sarah Vaughanre, és persze a legendás The Andrews Sistersre.

  Dézsi Darinka, Nyomtató Enikő, Maródi Tímea – ének
  Ignácz László – klarinét
  Horányi Tamás – zongora
  Karap Zoltán – gitár
  Simon László – nagybőgő
  Szántó Sándor – dobok

  Ajánló


  Le fabuleux destin d'Amélie Poulain francia romantikus vígjáték, 121 perc, 2001 francia nyelven,…

  Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg…

  Idén új helyszínre költözik Tokaj legnagyobb őszi eseménye a Tokaj Fesztiválkatlanba. Az esemény…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016