• Program


  Oscar

  Oscar

  Bertrand Barnier egyszerű párizsi szappangyáros. Van némi, az évek során összegyűjtögetett vagyona, egy kissé kissé sznob, kissé házsártos felesége, nagyon elkényeztetett lánya, minden lében kanál szobalánya - és van egy titokzatos sofőrje, aki… De erről majd később.

  CLAUDE MAGNIER - OSCAR

  Bertrand Barnier egyszerű párizsi szappangyáros. Van némi, az évek során összegyűjtögetett vagyona, egy kissé kissé sznob, kissé házsártos felesége, nagyon elkényeztetett lánya, minden lében kanál szobalánya - és van egy titokzatos sofőrje, aki… De erről majd később. Ám egy szép napon ez az egész jól felépített élet Barnier úr fejére készül omlani. Felkeresi egyik alkalmazottja, aki elsikkasztott pénzekről és teherbe ejtett lányokról zagyvál, meglátogatja egy ifjú hölgy, aki a lányának adja ki magát, és állítólag szintén terhes. A kényelmes otthon pillanatokon belül bolondokházává változik, ahol senki nem az, akinek látszik, gyémántok és bugyik zuhognak elő különböző táskákból, az őrületnek pedig csak nem akar vége szakadni… És kicsoda az az Oscar, akit mindenki keres? Egyáltalán, hol van?
  Christian Magnier bohózatának főszerepét, melyet a legendás francia nevettető, Louis de Funés vitt sikerre, később pedig Sylvester Stallone jutalomjátéka volt, ezúttal színházunk népszerű művésze, Puskás Tivadar alakítja. A darab rendezője a Móricz Zsigmond Színházban először dolgozó, a színészként és rendezőként egyaránt sikeres Simon Kornél, a Centrál Színház népszerű művésze.

  Bertrand Barnier, szappangyáros PUSKÁS TIVADAR
  Mme Barnier, Bertrand felesége SZVRCSEK ANITA
  Christian Marton, Barnier alkalmazottja MARTINKOVICS MÁTÉ
  Jacqueline, gépírónő KOSIK ANITA
  Philippe, masszőr TÓTH ZOLKA
  Colette, Barnier lánya DÉZSI DARINKA
  Bernadette, szobalány FRIDRIK NOÉMI
  Charlotte SZÉLES ZITA
  Oscar GULÁCSI TAMÁS
  Nyikita HORVÁTH VIKTOR

  Díszlettervező: NAGY VIKTÓRIA
  Jelmeztervező: PAPP JANÓ
  Zenei vezető: NYITRAI LÁSZLÓ
  Súgó: NAGY ERZSÉBET
  Ügyelő: SÁRKÖZI ISTVÁN
  Rendezőasszisztens: DEMETER ANNA

  Rendező: SIMON KORNÉL

  Az előadás hossza 1 óra 40 perc egy szünettel. 

  Ajánló


  Az illúzió mesterei - 2021 New York, Peking, Dubai, Las Vegas, Monte Carlo…

  A musical karakterei napjaink népszerű hazai és nemzetközi sztárjainak reinkarnációi. A darab szereplői…

  A Madách Színház újabb világsikert hoz Budapestre: 2021. szeptember 10-11-12-én bemutatja az Aranyoskám…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016