• Program


    Oscar

    Oscar

    Bertrand Barnier egyszerű párizsi szappangyáros. Van némi, az évek során összegyűjtögetett vagyona, egy kissé kissé sznob, kissé házsártos felesége, nagyon elkényeztetett lánya, minden lében kanál szobalánya - és van egy titokzatos sofőrje, aki… De erről majd később.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 11. kedd, 20:30

    CLAUDE MAGNIER - OSCAR

    Bertrand Barnier egyszerű párizsi szappangyáros. Van némi, az évek során összegyűjtögetett vagyona, egy kissé kissé sznob, kissé házsártos felesége, nagyon elkényeztetett lánya, minden lében kanál szobalánya - és van egy titokzatos sofőrje, aki… De erről majd később. Ám egy szép napon ez az egész jól felépített élet Barnier úr fejére készül omlani. Felkeresi egyik alkalmazottja, aki elsikkasztott pénzekről és teherbe ejtett lányokról zagyvál, meglátogatja egy ifjú hölgy, aki a lányának adja ki magát, és állítólag szintén terhes. A kényelmes otthon pillanatokon belül bolondokházává változik, ahol senki nem az, akinek látszik, gyémántok és bugyik zuhognak elő különböző táskákból, az őrületnek pedig csak nem akar vége szakadni… És kicsoda az az Oscar, akit mindenki keres? Egyáltalán, hol van?
    Christian Magnier bohózatának főszerepét, melyet a legendás francia nevettető, Louis de Funés vitt sikerre, később pedig Sylvester Stallone jutalomjátéka volt, ezúttal színházunk népszerű művésze, Puskás Tivadar alakítja. A darab rendezője a Móricz Zsigmond Színházban először dolgozó, a színészként és rendezőként egyaránt sikeres Simon Kornél, a Centrál Színház népszerű művésze.

    Bertrand Barnier, szappangyáros PUSKÁS TIVADAR
    Mme Barnier, Bertrand felesége SZVRCSEK ANITA
    Christian Marton, Barnier alkalmazottja MARTINKOVICS MÁTÉ
    Jacqueline, gépírónő KOSIK ANITA
    Philippe, masszőr TÓTH ZOLKA
    Colette, Barnier lánya DÉZSI DARINKA
    Bernadette, szobalány FRIDRIK NOÉMI
    Charlotte SZÉLES ZITA
    Oscar GULÁCSI TAMÁS
    Nyikita HORVÁTH VIKTOR

    Díszlettervező: NAGY VIKTÓRIA
    Jelmeztervező: PAPP JANÓ
    Zenei vezető: NYITRAI LÁSZLÓ
    Súgó: NAGY ERZSÉBET
    Ügyelő: SÁRKÖZI ISTVÁN
    Rendezőasszisztens: DEMETER ANNA

    Rendező: SIMON KORNÉL

    Az előadás hossza 1 óra 40 perc egy szünettel. 

    Ajánlatunk


    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Ajánló


    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

    40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016